reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Choco my od lat jeździmy na Mazury. Jeszcze ginka podpytam co on na to.
Tam jest tak pięknie i klimatycznie.
Powiem Wam, że tu hotel ma 5* ale wolę Mazurski nasz sprawdzony...bo tam jest to coś, atmosfera i przyjaźni ludzie.

reklama
Carolajna a myślę że będziesz na chodzie to prawie 2 miesiace do końca zostanie .
Dzisiaj bez bólu głowy :-) w nocy spać nie mogłam taka zgage miałam tabletki nie pomogły mleko tez nawet cole wypilam i tylko na chwilkę pomogło męczyło mnie to strasznie aż wkoncu zasnelam zgaga w tej ciąży jest jeszcze gorsza niż z synem wtedy też była ale zawsze przechodziła po tabletce albo jakimś sposobie a tu nic nie pomaga .
Choco mnie też czasami tak żołądek boli tak dziwnie jak by mi ktoś stał cały czas na nim i sobie tampoline zrobił i sama nie wiem wtedy czy chce mi się jeść czy wymiotowac czy może coś innego ;-) a co do kopania i ucisku maleńst to nie wiem jak to idzie z tygodniami ale mnie np Alex kopie juz bardzo wysoko i nawet bym stwierdziła że bez problemu dojdzie do żołądka a choco w tym samym tygodniu co ja

Carolajna nie wiem jak będzie u Ciebie ale ja w poprzedniej ciąży rodzilam pod koniec sierpnia a pod koniec lipca jeszcze jechaliśmy do teściów (200km) i było spoko :)
A jeśli dodatkowo ma Cię to pozytywnie nastroic i zrelaksować to ja na serio bym się nie zastanawiała :)

Choco ja w 8 mc z córką samolotem 2x leciałam po siostrę :)))
Ja pytam bo wtedy miałam 30 kg mniej. No ale najważniejsza będzie dla mnie decyzja ginka. Wstępnie rezerwujemy a potwierdzamy z końcem listopada

Carola no i spoko bo on najlepiej wie czy sa przeciwwskazania czy nie :) także trzymam kciuki żeby się udało :-)

Bozienka no jesteś :) a wczoraj było w końcu pijaństwo ze znajomymi czy nie?;)
Z tym zoladkiem to właśnie miałam identycznie aż mi było słabo.
A Kornelie czuję już już u samej góry pod zebrami heh tak się rozpycha jak Anastazja wcześniej ;)

reklama
Choco no było było ale wkoncu wszyscy poszliśmy do siostry . Jeszcze w miedzy czasie byłam po męża bo miał obstawe medyczna zabezpieczenie meczu i kurde powiem wam ze znieczulica ludzi mnie przeraża . Juz po meczu mieliśmy jechać do domu aż nagle pidlatuje ochroniarz i mówi że za stadionem zaslab gościu i żeby tam podjechać wiec pojechali i co okazało się ze gościu nie oddycha policja stała kolo niego ludzi wpizdu ale żeby ktoś zaczął reanimacje to nie ehhh prawie godzinę mąż reanimowal naszczęście dało się gościa odratowac ale lekarz nie dawał mu dużych szans :-( i dlatego też mąż musiał się napić nie przez to ze reanimowal tylko przez wkurw... na znieczulice ludzi.

Unas tez Alex kopie wysoko a nisko dostaje chyba z rączek ;-) w dalszym ciągu jest główka w dół

Do góry