reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

dziekuje Ci Bozenk za porade:tak:
a z innej beczki dzis przyszedl kombinezon i czapeczki co zamowilam dla malego wieczorem wrzuce foto:-)

reklama
Kurde ale mam początek tygodnia:( z kasą się robi krucho a w zusie juz od 2 miesięcy nie wysłali mi pieniędzy przez to durne zwolnienie mam już 3 zaległe... i może wyjdzie 7 .. może!!!!!
Promotor mial dziś być na uczelni i chyba dopiero bedzie w niedziele.. pewnie po świętach wziął wolne bo go nie było.. załamana jestem nie wyrobie się z papierkami ... no normalnie mam ochotę iść położyć się spać i przespać następne 3 miesiące.. do tego zaczęli mnie znów boleć gardło tak jakby na początki anginy..no rewelacja..co mnie dziś jeszcze dobije?

Kropek pukanie sobie zrób . A co do zusu to ja się nie wypowiadam oni maja czas na wszystko a wejs ty się spóźnij z płatnościa to odrazu widykacja odsetki Komorniki i pierona wie co jeszcze ;-)

No właśnie co z tym zusem, przy pierwszej wypłacie oni się do mnie odezwą czy od razu wyślą kasę? Wolałabym na konto niż jakimś przekazem pocztowym.
Pierwsze zwolnienie miałam 01.09-28.09
drugie 29.09-26.10
i teraz trzecie od 27.10
Pensję od pracodawcy dostałam już dawno i zapomniałam już, że ją miałam a ze strony zusu cisza. Podpowiedzcie jak to się odbywa jeżeli wszystko jest ok? :-(

Bettina a nie przysłali Ci żadnego pisma ?? Ja właśnie po 2 miesiącach dostałam pismo ze mi blokują a pismo wysłane zwykłym listem wrzucone do skrzynki

reklama
Bettina ja pierwsza wypłatę miałam po po miesiącu u w stosunku do tego co bym z pracy dostała a i tak tylko za 2 tygodnie bo takie zwolnienie miałam a po tej pierwszej cisza....wiec ogólnie rzecz biorąc zarabiscie.. dobrze ze wydalamy z kasy męża ale szału nie ma bo wiadomo ze obecnie mamy też inne wydatki n8z wtedy jak byliśmy sami a nie mówiąc ze w tym miesiącu jeszxze 2 operacja psa i poszło tak o 500 zł.. poprostu załamać się idzie

Do góry