reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Carolajna ale czemu na oddział? Tzn wiem czemu,ale wydawało mi się, że nie jest tak źle? Kochana, co się dzieje? :-(

Demolka no nie wierzę! Jak do tego doszłas? Co lekarze mówią? Robią coś? Pisz,bo martwimy się :-(

Magda nie wiem :what:
Zadzwonił do mnie i na dzień dobry kazał szukać rehabilitacji ale wziąć pod uwagę tą szpitalną... zobaczymy za tydzień.
On się o tą miednicę martwi, nie powinna puszczać tak długo przed porodem. No i moje bóle plus problemy z chodzeniem.

Demolka trzymaj się i dawaj znać!

Tu się Carolajna zgodzę. Ja przy ciąży z Marcelem odmówiłam rehabilitacji,bo same dojazdy były zbyt dużym wysiłkiem. Dlatego lepiej to w szpitalu robić. Masz dokładnie ten sam problem co ja. Oby Twoje spojenie mocniej trzymało. Uważaj na siebie. To na prawdę może być niebezpieczne. :sorry:

Solla dokładnie. Dzisiaj się zastanawiałam która się pierwsza rozpakuje no ale wolałbym żebyśmy zaczęły w terminie.
Ja od wczoraj czuję kopniaki naprawdę wysoookoo. Fajneeee, tylko ciekawe kiedy po żebrach dostanę; ) :)
My już w domu, Disney on Ice był cudowny, pomijam koszt i ceny na miejscu ale warto było, młoda już dawno tak się nie cieszyła, była mega szczęśliwa ;)
Ledwo z auta wysiadłam a w sumie to mąż mnie wyciągał. Jutro rano lecę do poradni laktacyjnej, do pracy potem ale przed popołudniem zjeżdżam do domu leżeć.

Dziewczyny trzymam kciuki za Demolke, Caro i wszystkie które mają jakieś dolegliwości ciążowe.
Oczywiście czekam na info co się dzieje.

Ja mam jutro wizytę i liczę ze wszystko ok z Tymkiem. Musiałam przed wizytą doprowadzić się do porządku. Mówię Wam był to nie lada wyczyn. Golenie to już jazda bez trzymanki :-)

Solla zapomniałam Wam przesłać dziś przepis na pączki :-( Obiecuje na jutro :-)

Anit ja póki co nie mam problemów z goleniem :-p Powodzenia jutro na wizycie!

Carolajna u mnie wsiadanie i wysiadanie z auta to koszmar :-(

reklama
Do góry