reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
ale tu cisza dzis..
ehh mecza mnie nietylko bole kosci lonowej ale ogolnie boli mnie pochwa na zewnatrz jak bym kopniaka dostala :nerd:chyba maly od 2 dni mi na cos uciska

Dzień dobry :-)
Faktycznie pustki wczoraj były....
Natka - śmieszna sprawa z tą paczką, nie jest to wina kuriera (no może tyle że pomylił się wydając przesyłkę), a sprzedającego i źle wystawionego listu przewozowego. Moim zdaniem spokojnie do wyjaśnienia między sprzedającym i firmą kurierską. Ty się tym w ogóle nie powinnaś przejmować :-)

A mąż dziś zabiera dzieci do teściowej i mam cały dzień wolny :-D

Natka tez mam takie wrażenie najgorzej jest przy jakim kolwiek wstawania.
Wczoraj przed zaśnięciem Alex tak kopnął nóżka ze dosłownie mogłam ja chycic i dokładnie poczuć stopkę to było coś nie zwykłego

reklama
Cześć Dziewczyny
A ja dziś nawet wyspana, tylko jedna pobudka na ubikacje
Rzeczywiście pustki, wczoraj taki dzień że chyba większość spała, u mnie calutki dzień lało
a dziś ma spaść śnieg, zobaczymy czy faktycznie tak będzie

W planach na dziś zakupy
Miłego dnia Wszystkim

Do góry