Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam,
U nas tak sobie, wczoraj zasnełam z bólem głowy obudziłam się też w nocy z bólem a teraz chłopaków wyszykowałam do szkoły zjadłam i leże w łóżku toralnie bez chumoru, weny na nic nie mam. Dobrze że córcia się kokosi bo wogule bym była załamana
Heheh jadzka na głowie nie stawaj ;-) dziwnie by to wyglądało ;-)
Ehhhh dzwonilam do lekarza i wizytę mam dopiero w środę o 16:50 aaaaaa prawie cały dzień ;-)
Ja muszę iść z Niką do lekarza. Coś jej dokuczają mocno migdałki od 2 tygodni. Nie mogę już dłużej czekać aż samo.przejdzie,bo mi się dziecko wykończy.
W środę jadę do Cardiff. Ciekawe co powie tamten lekarz na to wszystko. Strasznie się boję o to,czy Theo rośnie. Boję się, że znajdą coś gorszego...
Dziś mam dokładnie ten etap ciąży ,kiedy Kajunia odeszła. Smutno mi :-(
Madzia to tylko data (kiedyś mi tak mówiłaś ) będzie dobrze dzieci teraz rosną swoim tempem a Theo jest silnym chłopczykiem Kaja czuwa nad wami kochana