reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Witajcie dziewczyny, skoro już się do Was wprosiłam to może ze dwa słowa o mnie. Termin tak jak już pisałam to 17 luty, w domu mam pięcioletnią dziewczynką i teraz czekamy na siostrę:-D. Córcia właśnie ospę przechodzi:wściekła/y:. Od września poszła do zerówki i domyślałam się że zacznie przynosić jakieś choróbska bo wcześniej nie chodziła do przedszkola.

reklama
Magmich witaj:-):-)
u mnie dzien ponury jakos nie mam ochoty na nic :eek:

Madziu czekamy na wiesci

cos ostatnio tu cisza sie zrobila

zauwazylam ze pogorsxyl mi sie wzrok ostatnio mam mala wade - 0.75
chetnie bym poszla do optyka zbadac wrok i dobrac ewetualnie inne okulary .ale czy w ciazy optyk wchodzi w gre? kurcze wiecie ze nawet prywatnie dlugo do okuisty sie czeka predzej urodze niz sie distane takie kolejki

Magmich - witaj :-) moja starsza w tym roku poszła do przedszkola i tak jak wcześniej nie chorowała, tak teraz infekcje nas nie opuszczają. Choć ostatnio (odpukać) jest już lepiej. Czego i Wam życzę :-)

Nowa - zawsze możesz skorzystać z darmowej porady optyka w jakimś salonie optycznym. Ewentualnie dowiedzieć się o termin na NFZ - może będziesz miała trochę szczęścia. A co do badań znalazłam coś takiego Badania okulistyczne u kobiet w ciąży | CMP Okulistyka

Magda - daj znać choć w dwóch słowach co u Ciebie

Dziewczyny - gdzie jesteście?

Witam i ja
mąż w domu jeszcze więc czasu na wszystko brak hehe
Magmich witaj rozgość się, z nami raźniej, dziewczyny służą zawsze radą a i wyżalić jak trzeba to się można. Ospa w domu nic miłego hehe mam nadzieję ze Ty przechodziłaś i nic Ci i brzuszkowi nie grozi:)

Natka mi też coś wzrok szwankuje ale chyba pójde do optyka ze sprzętem żeby mi dobrał okulary bo jakoś zakrapianiai innych badań teraz się boję :)

Nova to widzę że te nasze dziewuszki baardzo ruchliwe, ale ja mam prywatnego uspakajacza, jak już mnie brzuch boli od Alicji wygibusów to mąż przykłada rękę i ją uspokaja, no normalnie uspokajacz hehe

Magda mam nadzieję ze Twoje milczenie nie oznacza nic ... czekamy na informację a wiesz że z ciężarnymi lepiej nie zadzierać:-)

A gdzie reszta ciężarnych? Carola, Aschlee Bozienka Bettina o Choco i Kr0pek dawno się nie odzywały Jadźka Zuzanka? gdzie Wy a niektóre to już wogóle przepadły!!!

Demollka2 wg mojej mamy ospę przeszłam mając coś koło pięciu lat, ale dzisiaj to już wogóle masakra mała dostała biegunki, prawdopodobnie po syropie i dopadło ją przeziębienie. Kaszle kropnie. Mąż zakatarzony a mnie gardło boli. Wrrr....już mam dość a trzeba wszystko ogarnąć.
NowaNatka nie wiem jak to jest u Ciebie ale mój mąż na prywatną wizytę u okulisty w październiku czekał może z jakieś dziesięć dni.

NowaNatka nie chcesz wiedzieć jaką ja mam wadę wzroku. W ciąży do tego wzrok mi się szybciej psuje :/ Od dawna myślę o korekcie laserowej. Ja poczekałabym z wizytą, po porodzie, aż hormony się troszkę uspokoją

Ja mam dzisiaj spokojny dzień, córka śpi, ja ogarnęłam obiad, jeszcze ciasto upiekłam i siedze teraz na necie

magmich podobno im wcześniej dziecko ospę przechodzi, tym łagodniej.
Współczuję Ci, najgorzej jak dziecko choruje, dużo zdrówka dla niej

Bożenka, Choco, Magda co u Was, gdzie się ukrywacie??

reklama
Jestem i ja.
Byliśmy dzisiaj na usg, napisałam już w wątku wizytowym co i jak.

Martwi mnie, że Magda nic nie pisze, mam nadzieję, że z nią i dzieciaczkiem wszystko dobrze :-(

Do góry