Bozienka24
Fanka BB :)
Choco 23 albo 24 kwiecień juz sobie zapomniałam :-) owulke miałam 5-7 maj ostatni stosunek 4 maj i mąż pojechał do wojska wiec myślałam że nic z tego nie wyjdzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nika od wczoraj wciąż gorączkuje, wieczorem dołączył synuś, a w nocy ja
Staram się myśleć pozytywnie, ale chyba brakuje mi już sił.....zaczynam się bać powtórki z zeszłego roku, choć ponoć byliśmy tak rzadkim przypadkiem 
Zdróweńka Ci życzę jak najwięcej! :-)
Tak w ogóle, to jakaś plaga z tymi plamieniami....co gdzie na forach nie czytam, to co rusz któraś plami 
Dziękuję Ci za dobre słowo. To dla mnie wiele znaczy, co napisałaś. Zawsze chciałam, by ta historia nie odbiła się na moim pozytywnym podejściu do życia. Cieszę się,że mi się to chyba udało
Od tamtej pory wszelkie fora i takie dobre duszyczki jak Ty, to dla mnie ogromna podpora. Niech każdy mówi, co chce, ale nawet w wirtualnym świecie można poczuć ludzką dobroć
Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję
Ja wstaję codziennie bladym świtem, ale nie mam czasu by tu zajrzeć ;-) Co wieczór zaś obiecuję sobie,że położę się szybciej i jakoś mi to nigdy nie wychodzi 
Kiedy masz wizytę kochana? 
To co piszesz o traktowaniu w ciąży...no u nas niedopuszczalne
I możesz być pewna,że wątek wyprawkowy będzie jednym z najaktywniejszych za jakiś czas. Będziemy wzajemnie wymieniać się doświadczeniami, tym bardziej że sporo tu mam już z dzieciaczkami. Myślę,że nie będziesz musiała szukać nigdzie indziej co i ile trzeba maluszkowi :-)
Zazdroszczę polegiwania
Lepiej się czujecie?

Kciuki zaciskam z całych sił!!! 
Śliczne ma Twoja córeczka imię