• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

choco nie martw sie. mnie czekaja tylko 2 usg. i nikt mi do srodka zagladac nie bedzie zadnych badan ginekologicznych. tylko cianienie. i z 3 razy krew pobiora. nie podoba mi sie to. ale akceptuje. jedno mniej badanie niczego nie zmieni.

magdazuk trzynaj sie. choroby przejda i odespis. mam prawko bo mamy firme transportowa i garaz. czesto jezdze duzymi wanami jak pracownicy nie przyjda do roboty.

reklama
Dziewczyny dziękuję :happy: Mąż obiecał dziś wcześniej wrócić,więc odpoczne trochę.

Demolka ja zakładałam wątek wizytowy, a ze dziewczyny chciały listę na pierwszej stronie,to ja uzupełniam na bieżąco. Jak tylko ktoś na tamtym wątku poda datę wizyty,to od razu uzupelniam co trzeba :-)

magda z uk... jak sie bedzie cos dzialo... to otworze gebe. jak sie nie wykluce to nie mam z tymi moimi lekarzami. i zqczybaja zazwyczaj... antybiotyku jak w pl nie doataniesz. a ja ide po krem albo zeby zajrzal do ucha.

co do moich przychodni czy szpitala to sie nasluchacie jeszcze...

Ja nie wiem,jak resztę dziewczyn,ale mnie np męczy,jak w jednym temacie jest za dużo. Wiadomo, że na tym wątku zawsze będzie rozmowa o wszystkim,ale pewne tematy warto oddzielić, żeby niektóre informacje nie umykały w natłoku postów ;-) Najważniejsze, żebyśmy to forum tworzyli wszyscy razem,bo każdy ma się tu dobrze czuć. Najgorsze jak się trafi moderator,który zamiast współpracować, to rządzi :eek:

reklama
Landrynko no ja tu swoje przeszłam już. Nie mówię, że nie,ale wreszcie po tylu latach jestem bardzo zadowolona z opieki. Nie tylko w ciąży. Przychodnie zmieniałam wiele razy, ale mam świetną w końcu. To nic,że dojeżdżam kawałek. No i wiadomo....prywatnie zawsze można iść,ale ja póki co nie mam potrzeby. Jak czytam czasem co dziewczyny w Pl na NFZ przechodzą,to jednak aż tak różowo nie jest ;-) Nie ukrywam,że dawno temu zdarzyło mi się narzekać,ale z czasem ich lepiej rozumiem :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry