Bozienka24
Fanka BB :)
Magda współczuję i dużo zdrówka dla was !!!!!!!! Kochana przejdź się do lekarza a ty domowe sposoby i przejdzie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem Ci,że moja czujność teraz jest tak wzmożona,że musze siebie hamować. Chwilami popadam w lekką paranoję, ale mąż zawsze wtedy przychodzi z odsieczą, także jakoś daję radę :-) Co do wizyt, to ja wiem,że na dziecku się nie oszczędza, ale jestem zdania,że jak nic złego się nie dzieje, to nie ma sensu za często "grzebać" i robić za dużo usg. Wiesz, bez wymądrzania się, bo każdy z nas ma swoje zdanie, ale jednak chyba nie wszystko jest obojętne dla maluszka i ciąży ;-) Zrób jak czujesz i uważasz za słuszne 

Nie chcę sobie odmawiać tej przyjemności i poza wózkami, czy fotelikami nie mam nic dla okruszka :-) Po I usg będę szaleć w kolorach unisex