reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Ok nadrobilam i mogę wyskoczyc z krzaczkow - Demolka jestem!

Aschlee kochana trzymam kciuki zeby Vivienka chciala pobyc w cieplym brzuszku jak najdluzej :) odpoczywaj na przemian z lezeniem i informuj na biezaco co i jak :)

Madzia Ty sie kladz razem z Aschlee i sie motywujcie wzajemnie do odpoczynku :)

Demolka cos ostatnio ciezko mi sie bylo tu wbic + strata weny do pisania ale postanawiam poprawe :)

Witam wszystkie nowe Lutowe mamy :)

Ja sie moze jeszcze tylko pochwale ze bylam we czwartek na ostatnim skanie i na 99% bede rodzic 25 stycznia - przez cc. Córcia ma juz 2043 kg i gin stwierdzil ze ma dlugie kosci :)

reklama
Choco ten 25 wogóle mi nie odpowiada ;-) może da się go zmienić hehehe ;-) nocka taka se od 4 prawie wogóle nie spałam ja nie wiem co to mi się podzialo rano wcześnie wstaje a potem polprzytomna chodzę

Aschle, Madzia leżcie i wypoczywacie. W sumie to zostało nam dużo i nie dużo do porodów. Zależy w którą stronę patrzeć.

Ja wróciłam z kościoła i czuje się padnięta a w sumie dzisiaj nic wielkiego nie zrobiłam. Po śniadanku troszkę poprasowalam i jedno pranie rozwiesiłam. Mąż robi obiad a ja leżę w sypialni. Zrobiłam sobie tylko cytrynykę z miodem do picia. Chłopcy pewnie będą marudzić bo u nas jest o 15 koncert mikołajkowy i oni chcą iść, a mnie wogóle to się nie uśmiecha. Wyślę męża ale on pewnie też będzie marudzić że nie chce iść sam tylko ze mną, no masakra z tymi chłopami a tu 4 będzie do kolekcji. Spokojnej i leniwej niedzieli mikołajkowej życzę :-)

Dziewczyny mam mega problem....w zasadzie jest tak mega ze siedze i rycze ze strachu... Poszlam pod prysznic i standardowo po smaruje cycki i brzuch oliwka jak zobaczylam swoja lewa piers zrobilo mi sie slabo i jedyne co to zdolalam usiasc...ona jest od sutka w dol siwa jakb mnie ktos pobil tak to wyglada...nie zwrocilam uwagi od kiedy tak moze byc dopiero dzis wogole to zobaczylam :(

Aschle kurde może popękaly naczynka i zrobiła się poprostu sina a boli Ci ? Jest w tym miejscu jakaś goraca ??
Mnie od 2 dni boli pachwinia prawa soctego dzisiaj się ślizgłam na błocie i mnie krocze rozbolalo mały chyba uciska znowu na pęcherz bo czuję że chce mi się sikac a jak idę do WC to dosłownie parę kropelek i tyle ehhh jakiś dzisiaj chyba pechowy dzień jest :-(

Bozienka uwazaj tez na siebie kochana.Powiem Ci ze pachwiny tez mnie bola szczegolnie przy wchodzeniu po schodach.

Bolec mnie nie boli,guzkow tez dzieki Bogu nie wyczuwam ale goraca jest :/

Bożenka chyba masz rację jakiś pechowy dzisiaj dzień. Leżę w tym łóżku i zamiast lepiej to tylko jest gorzej. Brzuch chyba mi się stawia jeśli dobrze to odczytuje. Z chłopakami wogóle tego nie miałam. Wzięłam już nospe ale jak na razie bez zmian. Sama nie wiem czy to wzdęcia czy skurcze :-( gazy niestety nie odchodzą i sama nie wiem co robić. Nie chce panikować ale może powinnam pojechać na IP. Kurcze tylko ja nie ogolona, źle się z tym czuje. Chyba się zwlekę z łóżka i pójdę pod ciepły prysznic się ogolić. A może to mały w końcu się przekręca. Już sama nie wiem. :(

reklama
Wzięłam prysznic i jest jakby lepiej. Nawet się ogoliłam ;-)
Teraz zjadłam obiadek i leżę w salonie przed tv.
Mąż z młodszym synem pojechał na koncert mikołajkowy a starszy został ze mną. Mam nadzieje że to było tylko stawianie się brzucha.

Do góry