reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
kurcze Aschlee jeszcze ciut paracetamolem nie zaszkodzisz Vivi a jak przejdzie to będzie znaczyć ze jeszcze trochę to potrwa tak nam w szpitalu tłumaczyli, ze jak już czas to paracetamol nie ma szans:)

Zajechałam do marketu i tak jak weszłam tak wyszłam taaaakie kolejki u mnie że szok! dobrze ze mój dzisiaj albo jutro będzie to niech rusza na ostatnie zakupki:)

Aschlee Demollka ma racje ja też bym jeszcze spróbowała z paracetamolem jak nie zadziała to pojedziesz.

U mnie też nieziemskie kolejki więc zakupy odłożone do wieczora. Do tego katar mnie dopadł, ehh to już chyba czwarty raz w tej ciąży.

Aschlee ja bym pojechała na ktg. Ono pokaże, czy jest sens się martwić, czy nie. Po co siedzieć i się stresować? Uważaj na siebie :***

U nas tez dzikie tłumy w sklepach i ja niestety nie nadaję się na zakupy. Nigdy ich nie lubiłam, a po wczorajszym dniu ich wręcz nienawidzę :oo:

Aschlee jak coś zaczyna się dziać to nie zwlekaj i jedź sprawdzać czy wszystko w porządku. Jak zatrzymają Cię w szpitalu to trudno, 34 tydzień to jednak troszeczkę za wcześnie. Trzymam kciuki aby te skurcze jednak się wyciszyły.

My byliśmy dzisiaj na oddziale spotkać się z położną. Akurat trafiliśmy na spokojny moment, nic się nie działo. I nawet dzieci nie było słychać.
Położna powiedziała, że mam nisko brzuch. Na szczęście jutro wizyta u lekarza więc nie muszę przyśpieszać wizyty. Ale kazała się oszczędzać bo na poród za wcześnie, dwa tygodnie musimy się jeszcze utrzymać w dwupaku. No i jak jakieś skurcze się pojawią to jechać na IP od razu, będą próbować wyciszać. :szok:

reklama
Asch trzymam kciuki bys przynajmniej do 36 tc VIvi zatrzymała w brzuszku

Ja robiłam zakupy na raty, cześć mam kupione, resztę bede kupować w środę ale to tylko spożywcze rzeczy

Ja mam trochę energii ostatnio to korzystam, bo wiem ze jak padnę to juz nic nie pomoże i nie zrobie.
Jutro mam wizytę i KTG, maz musi byc w pracy ale przyjechała Babcia męża to jedzie ze mnie by pilnować Vivianke :-)

Miłego wieczorku Dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry