reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienko nie chce mi sie nawet pisac...u mnie zawsze musi byc cos pod gore takze wiesz.Dlatego tez zniknelam na chwile bo jakos ostatnio nie radze sobie z tym wszystkim.
Dalej nie wiem na czym stoje a mialam miec wyznaczony juz date konkretna cc ale trafila sie studentka ktorej chyba wydaje sie ze jest ordynatorka i decyduje o wszystkim. 4 kazalam byc na rozmowie ordynatorce bo tak nie moze byc...ja jestem spokojna i cierpliwa ale do czasu

reklama
hej.ja tak jak wy nie przejmuje sie bledami czy literowkami co zdazaja sie czesto bo pisze na tablecie.
znajoma urodzila wczoraj przez Cc i mala ma 1800g . a terminowo powinna urodzic sie na koniec stycznia .mala ta dzidzia.

zycze dobroci w nowym roku Kociaki;)

Oj Aschlee jeszcze na koniec zawsze coś. a jak się czujesz? skurcze są?

Ja nie wiem o co chodzi z tymi minusami, negatywami czy coś bo nawet nie wiem gdzie się to daje hehe a forum chyba jest jednym z ostatnich rzeczy na którym ktoś może się czepiać ortografii, składni itd:)))

My kończymy rok wybuchowo, ja popsułam odkurzacz mąż będzie rozkręcał sprawdzić czy coś się z nim jeszcze da, on spalił wiertarkę, moja mama suszarkę i u nich przewróciła się w środku nocy sama choinka i stłukły się piękne 20letnie szklane bombki ech... ale za to łóżeczko skręcone:biggrin2:

dzisiaj od 4 do 7 nie spałam, zaczęłam myślec jak sobie my to ogarniemy, bo nic nie wiemy o małych dzieciaczkach, kąpielach, kremach, lekarzach och pełna głowa i jak miałam zasnąć:no2:

Dziewczyny czym Wy się przejmujecie. Naprawdę nie ma do tego powodow. My kobiety jesteśmy tak zaprogramowane ze w momencie pojawienia się na świeci małego człowieka robimy wszystko instynktownie. Nie trzeba mieć o niczym pojecia, tylko słuchać siebie i reagować w razie jakichś nieprzewidzianych niespodzianek. Natura tak to za nas pomyślała żeby ze wszystkim sobie poradzic. Teraz jest tyle udogodnień i pomocy, jest internet, w którym przewaznie znajdziemy odpowiedzi na nurtujące nas pytania. Ja urodziłam moja córkę mając 24 lata w USA gdzie byłam sama z mężem i on dzień po porodzie musiał wyjechać w delegacje na miesiąc. Byłam zupełnie samiutenka przez pierwszy miesiąc życia dziecka i wcale nie było tak zle.

Dziewczyny najlepsze życzenia na Nowy Rok!!! Szybkich i terminowych porodów:-)

Aschllee trzymaj się kochana Nowy Rok z pewnością wszystko Ci wynagrodzi, pamiętaj, że po każdym "pod górkę" musi w końcu być z górki

Demollka te bombki to chyba miały się zbić na szczęście:))) Szkoda tylko że takie "wiekowe".

Co do opieki nad maluszkami to dacie radę. Ja miałam w pierwszej ciąży podobne odczucia ale okazało się że to nic skomplikowanego:))) Podobno przy trzecim na luzie podchodzi się do wszystkiego:-) :).

Z tymi ocenami to niewypał, raz mi sie podczas przewijania na tel.strony cos wcisnelo i raczka w dol, dalo sie cifnac. A ile razy sie nue zauwazy?
Trzeba to olac.

Co do zniszczen to zalatwilam dzis suszarke na pranie, nie wiem jak???

Noc nieprzespana. Bo wczoraj w dzien padłam na 2 godziny.
A w nocy jak sie ulozylam to wołał pecherz a potem nie moglam sie znow ulozyc....

Sylwester z szampanem dla dzieci, w domku, sami :)

Szczęścia wszystkim w Nowym Roku!!!!

reklama
Życzę wszystkim lutowym mamom dużo szczęścia w Nowym Roku, żeby się dzidziusie wykluły o czasie i żeby nie chorowały. Spełnienia marzeń tych oczywistych i tych skrywanych gdzieś głęboko, w których spełnienie może nie do końca wierzymy. Przede wszystkim jak najmniej skomplikowanych porodów i szybkiego powrotu do formy oby się udało porzucac kilogramy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry