reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku :blink: Obyście donosiły wszystkie do terminów i urodziły bez komplikacji, a potem szybko doszły do siebie. ;-) ;)

U nas sylwester był spokojny, spędziliśmy go w zaciszu domowym. O północy lampka bezalkoholowego ;-) ;) Dzisiaj tradycyjnie wstałam obolała, ech ta moja miednica. :hmm: U mnie w weekend zaczniemy 37 tydzień więc jest dobrze. :tak:

reklama
O Bettina Tobie to dobrze, 37 tydzień to już praktycznie koniec. W każdej chwili możesz urodzic. Mnie wczoraj wieczorem tak bolalo podbrzusze, że zaczęłam się bać ze dziecko będzie jeszcze z 2015. Dzisiaj mam ból straszny w pachwinie. U mnie dopiero 32 tydzien leci wiec wcale nie jest bezpiecznie. Myślę że to są normalne bóle jak na ten etap ciazy. Chociaż w poprzedniej takich nie mialam.

Witam wszystkie mamusie w Nowym Roku.

U nas sylwester minął spokojnie. O 24 mąż puścił z chłopcami petardy, złożyliśmy życzenia i chłopcy poszli spać, my położyliśmy się ok 2. Wstałam dopiero przed 11. Spałam w miarę dobrze.
Ja dzisiaj rozpoczęłam 36 tydz :rolleyes2: po weekendzie spakuje torbę :tak:.

Dziewczyny ja pisze na telefonie i właśnie przed chwilą wyskoczyły mi jakieś oceny czy komentarze do Waszych wypowiedzi, jeśli wcisne coś głupiego przez przypadek to bardzo bardzo przepraszam

Witam :)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Mi bardzo dokucza ból bioder, najgorzej w nocy..:( mi leci 34 tc wiec jeszcze trochę zostało. Styczeń zaplanowany mam na pranie i układanie ciuszek, no i podszykowanie torby, ale to już pod koniec stycznia

Magdalena bóle mogą być normalne jak dla tego etapu ciąży ale jak będą się nasilać to warto jechać i sprawdzić. Lepiej dmuchać na zimne, wiadomo. ;-) ;)
My już mamy wszystko gotowe, torby od świąt spakowane i czekamy. Ja już mam stres samej wychodzić na miasto bo mam schizę, że zacznę rodzić a będę gdzieś na mieście :zawstydzona/y:

Anit pakuj torby koniecznie, już najwyższa pora. ;-) ;)

Kati ból bioder to jakaś masakra. Też mi dokuczają i często rano nie mogę przez to podnieść się z łóżka

Hej dziewczyny :-)

Bardzo się cieszę, że dotrwalysmy do Nowego Roku w dwupakach!

U nas Sylwester minął dość.wesoło. Mąż poszalał z dziećmi. Zjedliśmy pyszną kolację i ciasto. Potem szampan bezalkoholowy dla mnie i dzieci, troszkę fajerwerków i życzenia. Dzieci padły o 1, a ja poszałam spać po 3 :-) Dzieciaki spaly prawie do 12, więc jestem wyspana :-)

Wczorajsze stawianie brzucha i ból dziś zelżały,ale spojenie juz nie odpuszcza. Nie dziwi mnie to jednak na końcówce.

Witam się Noworocznie,
Dziewczyny ja dzisiaj trochę z innej beczki, czy możecie mi polecić jakiś dobry krem pod oczy?? Od jakiegoś czasu pod oczami mam bardzo suchą i czerwoną skórę, myślałam że się aż tak to nie rzuca w oczy ale się okazało inaczej. W kremach pod oczy jestem zielona więc jeśli macie coś co możecie polecić to proszę piszcie.

Witajcie w Nowym Roczku!
My siedzieliśmy sami w domku, spokojnie i leniwie a dziś spacer do teściow. Tez mnie cos brzuch czasem pobolewa, znów czuje krzyż i biodra. Raz czuje a raz nie. Chyba tak musi być. W poniedziałek wizyta. I też sama już daleko nie łażę. Musze spyrac gina czy moge spacerowac czy sobie wyluzowac teraz....

Oby do lutego! :-*

reklama
Magmich na taką czerwona i sucha skórę pod oczami najlepsza jest zwykła wazelina. Zakładam ze nie spisz teraz na brzuchu wiec najlepiej posmaruj sobie na noc taka solidna warstwę i po 2-3 dniach problem zniknie. Chociaż ja stosuję to od lat prawie każdej nocy bo wazelina raz ze tania a dwa bardzo tłusta i nie powstają dzięki temu zmarszki wokół oczu. Z kremów to Ci nie pomogę bo wypróbowałam masę i to takich drogich aptecznych i każdy jeden o kant ..... można rozbic

Do góry