reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Lilith witaj :blink: A jak przygotowania u Ciebie? wyprawka gotowa? ;-) ;)

U mnie większe prawdopodobieństwo urodzenia w styczniu niż w lutym ale nigdzie się już nie przenoszę :-p

Ja też myślę że urodzę w styczniu ale się nie przenoszę, będę może po prostu pierwsza lutówką która urodzi w styczniu, :-D o nie przypomniałam sobie ze pierwsza to chyba raczej Bożenka będzie :yes:

Lilith witamy!

co do butelek mam avent bo niby mozna karmic piersia i ta butelka zobaczymy jak wyjdzie w praniu i jeszcze mam tomme tippe .

o wlasnie gdzie jestes Bozenkoo??

Ja mam jak na razie jedną butelkę dr. Brown myśle że wystarczy. Uparłam się na karmienie piersią i tylko piersią a jeśli faktycznie będę musiała koniecznie gdzieś wyjść na dłużej niż 2 godz to wtedy będę się martwić. W poprzednich macierzyństwach nie miałam tego problemu moje cycunie ( synowie) szli wtedy ze mną :biggrin2:

Magda przeczytałam dopiero po powrocie:) Ja nawet początkowo o tym nie pomyślałam, bo nigdy po buraczkach tak nie miałam. No ale cóż...najwyżej się Pan Doktor trochę ze mnie pośmieje;)

Ja mam tommee tippee ta najmniejsza i większe z aventu, ale też planuje karmić piersią wiec będą używane okazjonalnie do wody lub herbatki

Mkvet lepiej sprawdzić niż przeoczyć ;-) Nie musiałas o tym wiedzieć. Dobrze,że to tylko buraczki :-)

Ja jestem co do butelek wierna firmie Avent. Uwielbiam ich smoczek trojprzeplywowy. TT próbowałam dwa razy i jakoś mi nie leżą. Dr. Browns są super,ale brak im mojego ulubionego smoczka :-)

reklama
Do góry