• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda :) Ja nie piałam tego żeby w ogóle dywagować który kraj lepszy, pisałam bo naprawdę zawsze słyszałam żale :) A ty jako jedyna zadowolona :) I dobrze :) To takie światełko w tych narzekaniach, że wcale nie jest tak źle jak do tej pory słyszałam od koleżanek.

Mama ja bym rzekła,że jest mi tu bardzo dobrze :-) Moje dzieci są alergikami, a i mamę mam schorowaną. Opiekę mam z górnej półki dla nich i to państwową. Zdarzają się absurdy, ale gdzie ich dziś nie ma kochana? ;-)

ja już po rozmowie z mężczyzną... chciałam być dzielna a cały czas ryczałam.. te hormony... i w sumie dalej nie wiem na czym stoję / stoimy! jutro ma przyjechać.. dzisiaj nie ma sensu; ja za chwilę do pracy... a on kilka godzin musiałby do mnie jechać..

możesz możesz.. oczywiście że o ciążę, zaskoczyła mnie.. facetowi dopiero dzisiaj powiedziałam. choć tak nadmieniałam już kilka dni temu że okres sie spóźnił, że cos jest nie tak (obsypało mnie, i wróciła moja choroba lokomocyjna).... planowaliśmy dziecko ale tak jakoś za rok, może dwa, po ślubie. to nie jest tak że nie cieszę sie z dziecka, bo bardzo.. ale czuję że zawiodłam siebie i innych... niby mnie pocieszał że damy radę...zobaczymy jutro co powie...

reklama
Biotter zawiodłaś? No coś Ty. Śmiem twierdzić,że na dziecko pora nigdy nie jest odpowiednia ;-) Rozumiem,że w Waszej sytuacji jesteście pełni obaw, ale zobaczysz,że pomalutku wszystko się ułoży. Martwisz się,że partner zmieni zdanie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry