Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Zuzanko no w przypadku cc kraj faktycznie ma znaczenie
U mnie nikt krzywo nie patrzy na mamy, które sa po kilku cięciach i wciąż planują dzieci. Wiadomo,że z każdym kolejnym ryzyko wzrasta, ale tez nie wiele kobiet w Pl znowu planuje gromadkę dzieci. Ja tam uważam,że nie ważne jak, ważne by urodzić 
U mnie nikt krzywo nie patrzy na mamy, które sa po kilku cięciach i wciąż planują dzieci. Wiadomo,że z każdym kolejnym ryzyko wzrasta, ale tez nie wiele kobiet w Pl znowu planuje gromadkę dzieci. Ja tam uważam,że nie ważne jak, ważne by urodzić 
Już teraz Hania jest na granicy 4kg a przecież jeszcze urośnie. Wcześniej bałam się cc bo to jednak operacja i zdaję sobie sprawę jakie mogą wystąpić komplikacje ale też jestem świadoma jaki niebezpieczny może być poród sn dla obojga gdy dziecko jest duże. Najzwyczajniej w świecie boję się o dziecko i siebie. 

a syn urodzil się 4 kg
fakt nacieta byłam syn był wypychany przez lekarza długo dochodzilam a przy drugim synu tak się bałam ale obyło się bez nacięcia tylko sluzowka była szyta, i zaraz po porodzie wssystko robiłam. Wiec drugi poród był szybszy o wiele mniej bolesny i szybko doszlam do siebie. Wiec nie ma co się martwić na zapas