Hej dziewczyny :-)
Ci niektórzy lekarze są tutaj niepoważni. Moja lekarz mówi,że mam leżeć i odpoczywać. Że tylko tak możemy sprawdzić z.czego wynika ból. Tymczasem dziś na wizycie rano jakaś lekarz mówi,że mam nie leżeć,tylko dużo się ruszać i chodzić po całym szpitalu :-B Super! Tylko jak mam to robić,kiedy ból nie pozwala się pytam :-S Udaje,że ich słucham,ale czekam na swoją do poniedziałku.
Odnośnie badania ktg to wcale nie trzeba go robić. To nie jest nic obowiązkowego. Z reguły robią właśnie przy jakiś problemach. Niektórzy lekarze kontrolnie przy wizycie.
Bozienko podczas ktg bardziej martwiące jest płaska linia tętna. To u Ciebie z wczoraj wcale nie ma dużych skoków. Ma właśnie super linie. Ja wczoraj leżałam 4 godziny pod nim,bo linia była za płaska i musieliśmy pobudzić Theo. Serduszko dziecka owszem,ma bić miarowo,ale nie jednostajnie. :-)
Lilith juz jest na bb jedna zamknięta grupa tego forum. Generalnie nie wypaliła wcale. Myślę,że najpierw trzeba zapytać dziewczyn co o tym sądzą. :-)
Carolajna trzymaj się tam. Wiem,że już jest Ci bardzo ciężko. Posyłam dużo dużo sił!