reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U mnie w szpitalu 12 i 9 lat temu dawali ciuszki dla maleństwa ale ja wolałam mieć swoje. Podpaski dla mam też dawali tylko z takimi ostrymi końcami ( sprasowane boki były, można było sobie nogi poocierać, masakra ). Pampersy dawali tylko po urodzeniu i kąpieli. Podkłady też dawali. Ja wszystko miałam wtedy i teraz mam swoje abym nie musiała się prosić :yes:

o kochana, widze, ze masz super wypasiony hotel :) moj przy Twoim wyglada jak szpital psychiatryczny z horroru, ale grunt, ze opieka jest dobra :)

no ja nastepnym razem chyba juz bym wolala pojsc nieogolona niz taka pocieta :p

Ja też nie lubię, tym bardziej, że ten zapach się utrzymuje, ale wolę teraz to niż maszynkę mimo to. Ja mam taki 5 minutowy, to nie muszę długo znosić tego zapachu;) (mam veet sensitive)

olaolala ja w trakcie ciąży leżałam w Matce Polce na patologii ciąży, to też taki szpital z horroru... do porodu mam możliwość wybrać inny szpital i z niej skorzystam;)

Anit no wiadomo, ze to wszystko pewnie bylo gorszej jakosci, zeby tansze bylo, wiec z jednej strony warto miec swoje.

Mkvet wcale Ci sie nie dziwie, szpital wyglada super, bedziesz miala komfortowo :) rozumiem, ze to na nfz?

No te kremy maja specyficzny zapach, ale mi o dziwo, jakos nie przeszkadza...

Przypomnialo mi sie jak bylam pierwszy raz w zyciu o ginekologa, wydepilowalam sie co do wloska maszynka i nawet sie nie zacielam! a ginekolog mnie pyta: dlaczego Pani sie depiluje? Pan Bog stworzyl te wloski po to zeby one tam rosly. A czy Pani partner sie depiluje?" no po prostu mnie zwalil z nog :p mimo ze lezalam :D

Ostatnia edycja:
Mkvet właśnie chyba veet ma najbardziej intensywny ten zapach i mam wrażenie, że on w ogóle się nie ulatnia :zawstydzona/y:

U mnie w szpitalu trzeba mieć wszystko dla siebie i dziecka, na szczęście jak będziemy wychodzić to bagażu będzie dużo mniej bo jednak większość się zużyje ;-) ;)

reklama
ola rodze W Wolsztynie (wielkopolskie) a ty gdzie?

ehh czasem jak ide siusiu toczuje bol i rozpieranie w srodku ,zobaczymy czy juz jestem blisko porodu bo w srode wizytuje

Do góry