reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Mi kregoslup tfu tfu odpyscil! Szok! Oststnie pranie schnie. Sama posciel i rozek.

Spiacy dzis dzień mam, bo z rana bylam na pobraniu krwi...

Radosc mam ogromna,bo szwagierka w ciazy! Tym bardzuej,ze kilka nc temu miala piwazny zabieg po pozamacicznej... Beda dzieci z jednego rocznika :)

reklama
U nas teraz boom na dzieci, jak się worek rozpruł 3 lata temu tak nie ma roku, żeby jakieś się nie urodziło. ;-) ;)
Najbardziej zbliżone wiekiem dla naszej Hani do towarzystwa będzie koleżanka z czerwca 2015 i kolejna w drodze z terminem na maj :laugh2:

U mnie tylko bratanek 2,5 letni. A tak to kolezanki, kuzyni maja starsze dzieciaczki. Jak by im sie trafil synek to by bylo trzech łobuziaków. Na co liczę xD

U nas to chyba już taki wiek, że dzieci rodzą się falą. Wczoraj TŻ księgowa urodziła dziewczynkę, termin mieli na 15.01 więc też się mała zasiedziała. :-p
Wzięłam się za przegląd toreb do szpitala, dopakuję to co brakowało i jeszcze raz sprawdzę czy na pewno wszystko mam :blink:

Magda trzymaj się tam kochana może już dzisiaj przytulisz synka.
Magdalena ja już nie liczę że rozpakuję się w styczniu teraz marzę o początku lutego bo podobnie jak ty nie wyrabiam z kręgosłupem.

Trzymam kciukasy za dziewczyny a trakcie akcji! :) fajne daty bedziecie mialy,Dzień Babci, moja mama była by przeszczęśliwa :)
Mój Antoś będzie miał trochę rówieśników wśród znajomych, tzn.bedzie troszkę od nich młodszy. A jesli chodzi o rodzinę, to moja jedna siostra ma już dwóch synów jeden ma 20 lat, drugi 7, druga siostra ma dwie córki jedna ma 15 lat a druga 8, a brat ma jedną córkę, która ma 10 lat, więc mój bąk będzie najmłodszy i będzie miał kto o niego dbać :))

U mnie dzień kolejny męczenia się z bólem biodra, z dnia na dzień coraz gorzej. Cóż, może to taka "rekompensata" za to, że praktycznie całą ciąże przechodziłam bez większych dolegliwości...

Wiesz Ola, że ostatnio sama myślałam o tej "rekompensacie" ;-) ;)
A jak śpisz to kładziesz sobie między kolana coś? Ja od kilku dni wkładam między nogi jaśka i jest troszeczkę lepiej.

Dziewczyny czy wam też chce się tak okropnie spać? Ja czasami zastanawiam się czy to I czy III trymestr bo prawie każdy dzień mam senny.

reklama
Mi się nie chce spać w ciągu dnia bo wstaję mega późno, aż mnie to wkurza :baffled: Mam wrażenie, że między 8-11 odsypiam dopiero męczącą noc :confused:

Do góry