Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Carolajna a u mnie to czekam dalej...podjeli decyzje ze CC zrobia dopiero jezeli pojawia sie komplikacja.
Dzis skurczy bylo duzo i bolesne ale co z tego jak przez jakis czas w miare regularne a potem nieregularne kompletnie :/ niby po badaniach dali mi max tydzien i ze niby powinnam urodzic.Zobaczymy czy sie sprawdzi :/
Dzis troche niepokoi mnie to ze mala mniej sie rusza.Polozna tez to martwilo kazala dwie godziny pod ktg lezec i dopiero jak wytrzepala mi brzuchem na wszystkie strony to ja obudzila...
Hej Nasza Jagódka już na świecie nie było łatwo ale udało się. Czujemy się dobrze,wiecej napisze z kompa bo w tel mam tu słaby net. Gratulacje dla Madzi i Choco, Carola oby się synus w końcu zdecydował! Trzymajcie się Kobietki, od jutra pelnia