• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczynki! Gratulacje DLA wszystkich rozpakowanych mam! Czytuje was regularnie ale jakos nie wychodzisz mi wlaczanie sie do rozmowy. W kazdym razie, a propo domowych sposobow na przyspieszenie jest jeden rewelacyjny. W Ameryce jest malenka piekarnia slynaca z babeczek przyspieszajacych porod. Cala magia babeczek polega na polaczeniem super slodkiego ciasta z maksymalnie kwasnym cytrynowym kremem. Jakis lekarz wypowiadal sie ze taka mieszanka dziala bardzo skurczogennie, skurcze sa w buzi, na twarzy I w macicy. Buziaki!!

reklama
Myślę, że tak ale wiadomo bardziej strylnie to chyba obuwie zmienne czyli klapki lub kapcie. Mój miał kapcie spodnie też ściągał i ten faruch taki przezroczysty w kolorze zielonym był :) normalnie jak w sukience wyglądał :D

Maja to daj przepis na te babeczki będziemy probowac ;)

Dziewczyny ja w poprzedniej ciazy codziennie "przytulalam się" z mężem i faktycznie musze przyznać ze rozważnie poszło jak szalone u praktycznie bezbolesnie. 3 tyg przed porodem piłam herbatkę z lisci malin i to też pomaga. Poczytajcie sobie o tej herbacie. Polozna mówi ze mam zacząć pic od 1 lutego.

Ja czegoś chyba nie rozumiem z tą oxy. Czy to boli? Bo czego tu się tak bać? Wytłumaczcie mi bo ja nie mialam.

Nowa nie wiem czy gin będzie wiedział bo nie pracuje w tym szpitalu. Zresztą on przyjmuje w innym mieście niż ja chce rodzić. Na wszelki wypadek wrzucę do torby klapeczki dla męża i już. Rany żeby jeszcze za faceta myśleć kobiety mają przerąbane muszą o wszystkim myśleć;)
U mnie dzisiaj fajny tydzień ciąży 36.6 hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry