reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczynki! Gratulacje DLA wszystkich rozpakowanych mam! Czytuje was regularnie ale jakos nie wychodzisz mi wlaczanie sie do rozmowy. W kazdym razie, a propo domowych sposobow na przyspieszenie jest jeden rewelacyjny. W Ameryce jest malenka piekarnia slynaca z babeczek przyspieszajacych porod. Cala magia babeczek polega na polaczeniem super slodkiego ciasta z maksymalnie kwasnym cytrynowym kremem. Jakis lekarz wypowiadal sie ze taka mieszanka dziala bardzo skurczogennie, skurcze sa w buzi, na twarzy I w macicy. Buziaki!!

reklama
Myślę, że tak ale wiadomo bardziej strylnie to chyba obuwie zmienne czyli klapki lub kapcie. Mój miał kapcie spodnie też ściągał i ten faruch taki przezroczysty w kolorze zielonym był :) normalnie jak w sukience wyglądał :D

Mag ja zapytalqm gina ,i powiedzial ze szpital w ktorym rodze daja ubranko i ochraniacze nic nietrzeba miec .wiec zapytaj lekarza na wizycie . co szpital to inne wymogi

Maja to daj przepis na te babeczki będziemy probowac ;)

Dziewczyny ja w poprzedniej ciazy codziennie "przytulalam się" z mężem i faktycznie musze przyznać ze rozważnie poszło jak szalone u praktycznie bezbolesnie. 3 tyg przed porodem piłam herbatkę z lisci malin i to też pomaga. Poczytajcie sobie o tej herbacie. Polozna mówi ze mam zacząć pic od 1 lutego.

Ja czegoś chyba nie rozumiem z tą oxy. Czy to boli? Bo czego tu się tak bać? Wytłumaczcie mi bo ja nie mialam.

Nowa nie wiem czy gin będzie wiedział bo nie pracuje w tym szpitalu. Zresztą on przyjmuje w innym mieście niż ja chce rodzić. Na wszelki wypadek wrzucę do torby klapeczki dla męża i już. Rany żeby jeszcze za faceta myśleć kobiety mają przerąbane muszą o wszystkim myśleć;)
U mnie dzisiaj fajny tydzień ciąży 36.6 hehe

U nas przytulanie nie wyjdzie, tak mnie boli miednica i wszystko dookoła dzisiaj, że wytrzymać się nie da. :baffled:
A nawet lekarz już zalecał na tym etapie bo działa rozluźniająco ;-) ;)

reklama
Do góry