• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Landrynko a gdzie Ty mieszkasz? Ja mieszkałam dość długo w Yeovil i miło wspominam tamte strony. Pod pewnymi względami było lepiej jak w Walii...:sorry:

Bozienko bańki ok, ale zanim je ściągnę z Pl, to inhalacjami wyciągnę dzieci z choroby. Na nie inhalator działa najlepiej :tak: Ale dziękuję za radę. Może w przyszłości się zaopatrzę :-)

Kropek
do końca I trymestru już nie daleko. Trzymaj się kochana :tak:

Do deportacji juz nie potrzeba powodu. Ja osobisxie znam 3 osoby. Najmnoej spodziewany powod. Piwo w parku... Wyrok -mandat kara 50f i tydzien pozniej deportacja.

Magdazuk yowil to duze misto w porownaniu z moim. Ta1 kod pocztowy wpisz sobie w google. W yowil jest rewelacyjny pediatra w szpitalu.

Moim zdaniem nie maja powodu zeby nas wywalic pozatym mamy angielskie dziecko. Ale nic nie wiadomo. Dzis dol zlapal... I temu takie mam odczucia.

Landynka więc uszy do góry i nie przejmuj się na zapas...

A ja zakupiłam butki dla małej, plus koszyki 3set i ręczniki do ubikacji. Zawsze jak ide po jedną rzecz jeszcze coś się napatoczy...
a na te butki to nikt się jakoś nie rzucił, nie są może super ale ostatnio Vivi jednego buta wrzuciła do rzeki (wiem jak to brzmi, ale naprawdę) a jednego zgubiłam w sklepie, mała nie wiem kiedy go ściągła siedząc w wózku, i zorientowałam się na parkingu, jak się wróciłam już go nie było. obsługa też nic nie mogła poradzić, któś może podniósł i odłożył gdzieś. Więc dwie pary butków poszły... w zapomnienie :)

Landrynko kochana nie doluj sie na pewno Was nie wywala...ale straszne to co piszesz bo rozumiem jak ktos rozrabia czy nie pracuje a tylko zada kasy od panstwa to ok nalezy mu sie ale piwo w parku to lekka przesada

Tak sobie myślę że mozna by założyć taki wątek w którym każda z nas mogłaby troszkę o sobie napisać :) skąd jest, o dzieciach, gdzie pracuje itp :) bo tak np żeby coś o którejs sobie przypomnieć trzeba w głównym szukać a to niedługo będzie ciężka sprawa ;)

Choco ja jestem i na tak i na nie,ale tak w sumie,to troszkę bardziej na nie,bo z reguły każdy napisze tam troszkę i wątek umiera,a i tak z.czasem dowiadujemy się dużo o sobie z normalnych rozmów. No i tak z drugiej strony,to często informacje są tam zdawkowe,bo jednak dużo osób czyta forum ;-) Ale to moje skromne zdanie. Niech większość decyduje :happy:

reklama
Hahaha....to było tak od razu ;-) Z czasem pojawią się nowe tematy na wątki,bo a to becikowe,macierzyński, kp kontra butelka i wiele innych ciekawych tematów do dyskusji. Na razie według mnie wystarczy to co jest ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry