• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Czesc... Dziexie w szkole. Mlodszy juz rozrabia. A ja juz wku.....
Pojechalam zawiezc mata do szkoly oczywiscie parking gorzej niz pelny. Moim wielkim samochodem nie przejade. Mamy dwie osoby co parkuja na miejsxu dla inwalidow. I dzwonie do jednej czy juz byla w szkole i czy wolne. Oczywisxie byla i parkuje wysiasiadam... A tam glupia druga zajezdza i ma wolne lepsze miejsce i moze zaparkowac. Ale ona tylko przjezdza bo dziexko juz w szkole. Zaczna drzec morde na mnie ty glupia polko jak mozesz parkowac na jej miejsxu. Juz nie wspomne ze to nie jej miejsce i ze nie ma oznakowanego samocgody ale drze morde. A mnie tylko jedno na mysli zeby sie zamknela.

Nosz ja juz mam zawsze. Czemu przyszlo nam na zadupiu mieszkac gdzie pelno popapranych rasistow. Ahh.

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki.... was nadrobić to naprawdę graniczy z cudem..

witam wszystkie nowe dziewczynki:)

ja od wtorku jakiś wisielczy humor, spalabym cały dzien w przerwach jedzonko a później wizyta w toalecie.. meczy mnie okrutnie do tego kazdy mocny zapach.. niezbyt mile widziany:( jak nie wymiotowałam no to się zaczęło :(

W pl bańki by przeszly. A tu raczej zapytac czy wolno zeby opieki socjalnej ktos nie zawolal np szkola.
Ja jestem przerazona dzis. Jakies leki mam. Deportacje wozy imigracyjne na ulicach. Problemy w urzedach ( tak wiele osob dostaje wezwania - robie tez tlumaczenia wiec tyle pism ostatnio zeszlo do mnie). Dzis nie wiem co bedzie. Dzis mam dola. Wczoraj bym powiedziala ze i drzwigiem mnie nie rusza. A dzis nie wiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry