• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witajcie.

Dobrze zrozumiałam, że macie chrapkę na masło orzechowe z Lidla? Ja już się przedwczoraj zaopatrzyłam :-)
W ogóle to widzę Lidla z okna i czasem kabaret, który się tam odgrywa, jak się ustawia tłum ludzi o 7.40. Dziś wysłałam małżonka po film Minionki :-p Na szczęście rzucili się tylko na ciuchy.

U mnie z jedzeniem w sumie nic się nie zmieniło - jem by nie umrzeć. Zachcianek żadnych nie mam.

Hejka
Ale miałam do nadrobiania:szok:

Emka witaj

Ja niby mam gule w gardle ale glód to jak mnie dopadnie to nie ma obcji.

Wczoraj byłam w zerówce u młodego na dniu rodziny i była taka mała dziewczynka co śpiewała tak pięknie piosenke i jeszcze o dzieciątku u mamy pod serduszkiem że rośnie i serduszko bije no musiałam bardzo walczyć żeby niewyć po prostu masakra.

Potem też grzeszyłam bo pojechaliśmy na pizze ale juz dp picia sok.

Dzień dobry Dziewczyny :-)

Ja mieszkam w DE i czasem jak coś fajnego jest w Aldi to też zapomnij. Kiedyś napaliłam się na kurtkę dżinsową białą, byłam tam o 8:30 (otwierają o 8) i już mogłam zapomnieć o moim rozmiarze. Na szczęście mąż jak jechał do pracy to wstapił do innego Aldika i jeszcze był mój rozmiar.
Dziś mają być tenisówki dla Mojej Vivien, ale my jeszcze leniwie jemy śniadanie, pojedziemy jak się zbierzemy, jak będą to będą, jak nie to trudno :)

U nas od jutra ma się zrobić naprawdę ciepło, to z małą na basen zacznę jeździć, musze dzisiaj zaopatrzyć się w pieluchy do wody ...

Miłego dnia :-D

Witajcie :-)

U nas kolejne ofiary. Mąż walczył z gorączką całą noc. Musiał jechać do pracy, ale mówi ze chyba dziś zamknie warsztat wcześniej,bo go w krzyżu dziwnie boli. Boję się,że to nerki :-( Ja znowu na sobotę mam zamówienie na tort i muszę jechać dziś z nim na zakupy choćby nie wiem co...ehhh...życie :eek:

Emka witaj i rozgosc się śmiało. Gratuluję :-) Jak masz chęć do listy się dopisać,to daj znać ;-)

Landrynko to fakt,że jak GP stanie na przeszkodzie,to ciężko o wszystko,ale powiem CI, że ja pierwszy raz słyszę o takim traktowaniu Polaków :confused: Oj bym nagadala takiemu :-p

Choco hahahaha u mnie masło stoi i kusi,ale na razie zaspokoilam apetyt na nie :-)

Kochane,póki co Wam miłego dnia życzę i serdecznie pozdrawiam całą ekipę :-)

O kurcze Magda do Was to zawsze się coś przypałęta... bierzcie się za siebie i kurujcie szybko!

Ja dziś też coś czuję w kościach zabiegany dzień ;) mój prywatny gin przepisał mi zupelnie inne badania niz gin z nfz i tak mysle, kombinuje jak tu najmniej zaplacic ;) i tym sposobem ide dzis do rodzinnego i go poprosze o dwa badania, ktore jesli dobrze pamietam w poprzedniej ciazy mi przepisal wiec i teraz moze sie uda :)

Póżniej przejde sie do ubezpieczyciela mieszkania zapytac sie jaka tym razem skladka, bo to temat rzeka z tymi naszymi skladkami :] oby tylko ta babeczka byla, bo ten nam wypada ze konczy sie ubezpieczenie akurat wtedy kiedy bedziemy na wakacjach :]

i co jeszcze :) moze ten nieszczesny lidl gdzies sie jeszcze w miedzyczasie ogarnie ;)

reklama
Choco no niestety. Taki już nasz pech,że jak zaraza przyjdzie,to końca nie widać :eek: Ale u nas to wina pogody. Ciągle wieje,noce zimne, w dzień też bardzo zmiennie, więc wirusy szaleją. Dookoła wszyscy znajomi chorzy :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry