• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Hej! Ja dopiero lapka odpaliłam, cały dzien u przyjaciółki z dziećmi. Nadrobiłam Was ale już sily brakuje na produkcje wypocin i jutro coś naskrobię więcej :)

reklama
czesc. wracam do domu...a tu ... nosz godz czytalam coscie naprodukowaly.

ja nie mam jakis strasznych zachcianek i w odruzbieniu od ciaz z chlopakami teraz ciagnie mnie bardxiej do slodkiego. i o szczesxie nie zygam... wymiotowaniem tego nie mozna nazwac... to byl dzienny rytual przez cale ciaze... a potem te zqstrzyki anemia. nie zycze nikomu.

ja ogolnie nie nazekam na sluzve zdrowia w uk. mam tylko provlem z egzekwowabiem diagnoz. zazwyczqj slysze ze polakow nie obsluguja... mam soje spisoby i dzieki temu juz 2 razy mojemu uratowano zycie. bo mqja tez dobryxg specjalistow tylko trzeba sie tam dostac.

nie martwxie sie plamieniami. od tego lekarz. isc i sprawdzic.

co do watkow robcie co chcecie... ja na jeden mam czas tylko wiec pewnie na inne nie zajrze. nie z lenistwa ale z braku czasu.

Moj starszy dzis tak zaliczyl glowa w chodnok ze sciagali mnie do szkoly. Zawsze jak mi p. Samochod podwedzi to jakis problem. Tomografie ztobili w szpitalu... Narazie ok.
robote odbebnilam... Dzis swoje zarelko wzielam koniec smieciowego.

i na koniec DOBRANOC!!! Samych milych snow...

Ostatnia edycja:
Witam :)

Emka300 na jednej z pierwszych stron w tym wątku jest instrukcja jak wstawić suwaczek.

Ja dzisiaj wyspana!!! Tak mi się przynajmniej wydaje na chwilę obecną ;)
Coraz dała pospac do prawie 7 więc naprawdę cud ;)

Ogólnie słoneczko widać już z samego rana, ciekawe czy będzie też ciepelko :)

No i gdzieś tam z tyłu głowy myślę o tym lidlu hehe ;)

Rano jak się budzicie też macie wrażenie strasznie pustego żołądka?

reklama
Hej dziewczyny, witaj emka :-)

Mam to samo z pustym żołądkiem, właściwie w momencie otwierania oczu już mi w brzuchu burczy ;-)
Też od rana kombinuję jak się w Lidlu znaleźć, bo tak mi nie po drodze z pracy, jeszcze obmyślam plan.
U mnie pogoda taka sama jak ostatnio codziennie - pochmurno, zimno i kropi co chwilę, nie ma to jak lato nad polskim morzem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry