reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Widzę ze nas wszystkie juz meczy to czekanie. Ja się trzymałam dzielnie póki byłam w domu i miałam robote, dziecko a teraz jak tu się wszystkie wokoło rozpakowują to mnie trochę ściska ze ja jeszcze nie. Tym bardziej ze takie nudy tu.

reklama
Anit cudeńko Twój maluch.

U nas ze spaceru nici bo już wieje jak diabli.
Mały je ale znowu niespokojny i od 1 w nocy ani chwili spokoju. No cóż, uroki. Ja się staram cieszyć tym, że mnie potrzebuje i każda chwilą bliskości, miną szybko przecież.

Olaolala masz prawo jechać do jakiegokolwiek szpitala.

IAnit ale.masz fajnego facecika :)

Ola mysle ze.Jutro to juz powinni Ci zrobic cc.

Ja bylam w sklepie i przy okazji zaszlam do przychodni...pielegniarka zmierzyla mi cisnienie i bylo 140/82....powiedziala ze jezeli to rozkurczowe bedzie wieksze to mam sie zglosic na ip....o ni huhuhu nigdzie.nie ide...jutro ma byc ladna pogoda i mam zamiar wyskoczyc juz na.ostatnie zakupy...jak wszystko zalatwie to pokde na ip :p
Zapisalam sie tez do lekarza rodzinnego zeby mi te skierowanie na badania wypisala zeby 19.02 juz od razu cc zrobili bo tak to zanim badania i wyniki beda to bede czekala do 12:00 jak nie lepiej..a tak to juz okolo 9:00 bede juz miala Marcelka.

Teraz w domu zmierzylam i mam 142/93 ... nosz mam nadzieje ze to tylko tak dzisiaj.
Maly dzisiaj wyjatkowo spokojny jest...na szczescie jak jutro bedzie takie cisnienie M ma wolne i w razie wu pojedziemy na.ip.

Ostatnia edycja:
anit Ty tak nie wymyślaj:p nie ma prześcigania:p Śliczny ten Twój Maluch. Oby z karmieniem zaczęło iść gładko:)
beemik no przecież Ci powiem... jeśli będę w stanie ;)
Ola chyba Ci tego nie zrobią... nie mogą Cię przecież tak odsyłać. Pewnie dlatego ustalili wtorek a nie poniedziałek bo to taki spokojniejszy dzień.
Lilith obyś nie musiała jechać na ip.
Magdalena pomyśl, że to jeszcze chwila tylko, bo nawet jeśli 3 tygodnie...to to są TYLKO 3 tygodnie. Ja też nie mogę się już doczekać z jednej strony, a z drugiej staram się cieszyć każdym dniem oczekiwania.

Witam mamusie po weekendzie :happy: Mieliśmy bardzo intensywny i rodzinny czas była szwagierka a wczoraj zrobiliśmy sobie wypad na basen i obiadek rodzinny. Ogólnie całkiem fajny weekend przynajmniej trochę zapomniałam o tych ciążowych dolegliwościach i myślach czy ten ból "to już "... Strasznie ostatnio denerwują mnie pytania "jak się czujesz"itp noszz szlag trafia. U mnie aplikacja wskazuje 18dni do porodu... Stwierdziliśmy że już tyle wytrzymam i fajnie gdyby mala urodziła sie jednak w marcu, nawet mamy rocznice slubu 5 marca ;-) ;) To tylko albo aż trzy tygodnie...Niemniej jednak wiadomo nie mamy na to wpływu i sama zadecyduje :happy: Póki co objawów porodowych brak. W srode odbieram ostatnie wyniki badań a w czwartek kolejna wizyta i ktg.
Magdalena oj pamiętam jak w pierwszej ciąży też leżałam w szpitalu z podejrzeniem zatrucia ciazowego ale na szczęście na tym się skończyło i dostałam tabletki na obniżenie ciśnienie oczywiście kontrolowac musiałam kilka razy dziennie. Miejmy nadzieję , że szybko Was wypuszcza tętno w porządku tak? Lepiej jak maluszek posiedzi jeszcze w brzuszku .
Olaola oczywiście kciuki za jutro na pewno sie uda i niedlugo będziesz tulic malenstwo. ajj zazdroszCze troszke ;-) Czekamy Naa wiesci wypocznij porządnie.
Lilith kontroluj te ciśnienie bo z tym nie Ma żartów w razie cos na ip Masz jeszcze jakieś inne objawy typu bol.głowy zawroty mroczki przed oczami?

Dobrze wiedziec, ze moge jechac do kazdego innego szpitala, w razie co tak zrobie!
Mkvet ja mam nadzieje, ze mi tego nie zrobia, ale w Polsce można się chyba wszystkiego spodziewać. To, że mi będą kazali jechac do domu i wrocic za np. 2 dni to jeszcze przezyje (bo sobie pojade do innego szpitala), ale jesli powiedza, zebym zostala i poloza mnie na odzial, a cc zrobia mi na drugi dzien, to juz tego tol nie zniose! :)

Magdalena oby Cię jednak jutro wypuścili, bo w domu to zawsze inaczej, mimo, ze masz sie oszczedzac. Ale ja tez nie cierpie lezec w szpitalu :/

Lilith moze lepiej to jakos skontrolowac, bo z cisnieniem nie ma zartow...

reklama
Kamisia..lekko glowa boli i momentami mam takie kolatania serca ze mam wrazenie ze zaraz mi wyskoczy...moze to.od przeziebienia to cisnienie takie wysokie, mierze sobie co godzine i zobaczymy co dalej

Do góry