• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2016

Ja wpadam tylko tak na szybcika.Gratuluje wszystkim rozpakowanym Mamuska a tym jeszcze w dwupakach zycze lekkiej koncowki ciazy, szybkich i jak najmniej bolesnych porodow :tak:

reklama
Lilith śliczny chłopak tylko patrzeć jak będzie koleżanki zapraszał;)

Bettina ja mam dwójkę ale wcale nie czuję się jak super hero tylko mega zamęczona i czasami nie wiem w co ręce włożyć ale mam nadzieję że powoli dojdę do ładu i złapię jakiś sensowny rytm prac domowych.

Aschlee napisz co u Ciebie słychać, dawno Cię nie było.

Mam nadzieję że jutro u nas pogoda dopisze i wyjdziemy na jakiś krótki spacerek. Mąż dzisiaj zmontował wózek tylko kółka trzeba dopompować. Eryka dzisiaj kończy 2 tygodnie ale ten czas leci.
Muszę się pochwalić że już mam wagę sprzed ciąży, teraz przydałoby się zrzucić jeszcze z 4 kg i byłoby super.

My na spacery zaczniemy wychodzić od niedzieli i mam nadzieję, że już regularnie. Dzisiaj padało ale na balkonie miałam sucho więc Hania tam się wietrzyła. Też dzisiaj skończyła 2 tygodnie :laugh2:

reklama
Ja jakos weny nie mialam za bardzo albo czasu brakowalo,trudna koncowke ciazy ale wazne ze wszystko zakonczylo sie dobrze.My z Vivi w domku.Malutka cala i zdrowa u mnie jeszcze nie najlepiej ale powolutku sie poprawi i bedzie ok.Troche mnie ten moj mly uparciuch przetrzymal ale cierpliwosc sie oplacala

Jestem mega zmeczona ale i mega szczesliwa ze mam tego mojego malego glodomorka

To tak w skrocie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry