reklama

Lutowe mamy 2016

No Bettina jesteśmy na tym samym etapie. Eryka pomarudziła wypiła butle mleka i na razie też śpi. u nas w przychodni jest osobne wejście dla dzieci zdrowych i punktu szczepień ale i tak po kartotekę trzeba podejść do rejestracji a to już tam gdzie chore dzieci więc niby jakieś rozwiązanie ale nie do końca dopracowane.

Jenot spać to mi się chce nagminnie i po prostu pragnę już słońca i ciepełka.

Mkvet poczekaj aż się ociepli może aktywność na świeżym powietrzu spali pozostałe 4 kg;)

reklama
Mkvet to moj Antek podobne upodobanie ma jak Twoja Zosia-cycor ;)

Jenot ale pomysl z tym dniem wolnym od macierzynstwa, dla mnie bomba ;) dla naszych dzieci niekoniecznie ;)

Bettina czy pomiedzy ukłuciami jest jakas dluzsza przerwa?Bo my jednak jutro sie szczepimy, a zaraz po mam wizyte u gina i zastanawiam sie ile nam zajmie to szczepienie...

Magmich ja tez ciagle niewyspana ostatnio...i na dodatek glodna! Pochrupalabym cos, ale nie bardzo wiem co moge :( zadnych orzeszkow, chipsow,paluszkow... :( najchetniej zjadlabym orzeszki w czekoladzie.
Moze podsuniecie mi jakas przekaske, to wysle meza do sklepu :D

Ola między ukłuciami nie ma żadnej przerwy no nie licząc kilku sekund na to żeby Pani wzięła drugą strzykawkę.:);) A do pochrupania może chrupki kukurydziane są bez glutenu i chyba raczej nie uczulają.
Paluszków nie polecam zajadałam się po pierwszym dziecku jak już zaczęło chrupać i odbiło się to niekorzystnie na mojej wadze.

Czyli powinnam zdazyc do gina :)

Paluszki zdradliwe sa, ale smaczne... chrupki kukurydziane sa dla mnie bez smaku :( a jakies suszone owoce? Rodzynki, żurawina, daktyle? cos smakowitegoooo :P

Też chciałam napisać, że przerwa między szczepionkami trwa tyle co przygotowanie drugiej strzykawki ;-) ;)
U nas trochę się zeszło u lekarza bo miałam całą listę pytań ;-) ;)Ważenie, mierzenie, potem wizyta u lekarza, szczepienia i potem jakieś 20 min siedzieliśmy na korytarzu to trochę ponad godzinę byliśmy.

Carola ale mialas labe. U mnie nie do pomyslenia, mały tylko u mnie na rekach/ piersi siedzi cicho.
U meza siedzi cicho max 1o min.
Brakuje mi tylko wyjsc, spacerow. Dobrze,ze mam balkon.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry