reklama

Lutowe mamy 2016

U nas pampki 3 juz dłuższy czas a smoczki trójki juz mam kupione tylko musze wygotowac.

Hanula zaskoczyła wszystkich śmiejąc się głośno :D cudnie
No i co chwilę na brzuch się przekreca, ciągle juz musze mieć ją na oku ;)

reklama
Betula uważaj bo za chwilę mleko też będzie chciała z łyżeczki;):)

Mi dzisiaj sobota jakoś szybko zleciała że nawet nie wiem kiedy. Jakaś zmęczona jestem dzisiaj. Dobrze że młode grzeczne. Nawet kolacji dzisiaj nie zrobiłam cóż pizze zamówimy.

Ja tez jakaś padnięta. I kregoslup mnie boli :/
Ostatnio zasypianie i w dzień, i w nocy to jakiś koszmar, rozgląda się na wszystkie strony zamiast spać a potem płacz że zmęczona :confused:

co tu tak cicho? ;)

magmich, eeee, mleczko to tylko z butelki... zresztą jak widzi butlę to micha jej się śmieje ;)

u na nie ma spania bez smoka :( ze smokiem też nie ma, bo młoda jak wypluje to ryczy...

Ja już nie pamiętam kiedy mnie kręgosłup nie bolał. Mąż chce mnie do masażysty wysłać. Dzisiaj myłam okno w pokoju córki i jak ktoś wymyśli okna samoczyszczące to jestem pierwszym klientem.

Betula to cisza przed burzą;)

A tak marginesie Caro dawno nie dała się słyszeć.

Młode już grzecznie w łóżeczku śpi starsze za chwilkę do spania pójdzie i reszta "dnia" dla mnie.

Dzisiaj jakiś dzień śpiocha oczywiście dla mnie a nie mojej młodej hehe
Carol hop hop

Magmich to szalej z "resztą dnia":)) moja też już śpi, czasami przy niej to odliczam czas do 19 hihi

Betula ze nie wymyslili misia który łapie i z powrotem wrzuca do buźki smoczki hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry