Myslalam, ze po weekendzie bede miala sporo nadrabiania na forum, a tu taki spokoj 
Nad morzem bylo super!!! Nie powiem, zebym odpoczela, ale na pewno sie rozerwalam i przede wszystkim pokazalam mezowi jak jest swobodnie ak jestesmy sami, mam nadzieje, ze zauwazy roznice. Bede mu o tym przypominac
Magmich jak tam smakwalo jabliszko Twojej malej?
Betula a probujesz dawac wode Hani w nocy? Jak zaspana i glodna t powinna wciagnac wszystko...
Mkvet spodobalo mi sie to krzeselko do karmienia, ale boje sie sprawdzic ile kosztuje
Nad morzem bylo super!!! Nie powiem, zebym odpoczela, ale na pewno sie rozerwalam i przede wszystkim pokazalam mezowi jak jest swobodnie ak jestesmy sami, mam nadzieje, ze zauwazy roznice. Bede mu o tym przypominac
Magmich jak tam smakwalo jabliszko Twojej malej?
Betula a probujesz dawac wode Hani w nocy? Jak zaspana i glodna t powinna wciagnac wszystko...
Mkvet spodobalo mi sie to krzeselko do karmienia, ale boje sie sprawdzic ile kosztuje

Od kilku dni doszkalam się teoretycznie i jest to strasznie obszerny temat 
Po odłożeniu do łóżeczka 3 minuty i zasnęła snem głębokim
Za to ulewała na potęgę wczoraj, nawet 1,5-2 godz po posiłku. Wyczytałam, że to może być z wysiłku. Czasem po jedzeniu muszę ją trzymać, żeby się nie obracała i chociaż pół godziny poleżała spokojnie