reklama

Lutowe mamy 2016

A kto powiedział że dla dziewczynek niech się dzieciaki bawią czym chcą w końcu chłopak może zostać kucharzem a dziewczynka inżynierem.
A mężowi powiedz że kupicie no name i tylko dacie na przód naklejkę BMW:)

reklama
Betula Haniak pewnie szybciej zalapala skladanie niz mama ;P

Dzis w nocy, na probe, zalozylam Antosiowi pampersy a nie dady. Roznica moze i jest, ale na pewno nie to jest przyczyna ego czestego budzenia sie w nocy.. Moze to rzeczywiscie te dziasla a ja jak zwykle szukam glebszego powodu... ehh.

Ostatnia edycja:
ola, nie wiem, nie wiem! strasznie jej oko leciało jak wzięłyśmy się za składanie i zanim się filmik od magmich skończył to Hanka już usnęła ;)

ola, jesteś zadowolona z Dady? dużo są tańsze od pampersów?

Betula dopoki Antos nosil 1.a potem 2. to bylam zadowolona, ale co do 3. mam zastrzezenia. Wydae mi sie, ze slabiej i mniej chlona. Dady nr 3. kosztuja 32 zl za 64 sztuki, jesli dobrze pamietam, ale nie wiem ile pamperaki kosztuja.

Hej. Olaf od wyjazdu daje minw kość... budzi się w nocy i warczy, wygina się... cyckuje i się burzy, najlepiej z nim gadać! Może i lampki tego winą jak piszecie? My używamy dady. Starszy też jeszcze pieluchowy. Leon tez mi się często budził, nawet częściej bo max co 2h. Alr to był zupełny cyckoholik ;)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam coś ostatnio kiepsko się czuje wczoraj znów straciłam przytomność, osiedle wieżowców w każdym 80 rodzin i nawet nikt nie zauważył ze leżę jak długa przy aucie ech.. parę siniaków mam dobrze że byłam beż małej.

U nas w rossmanie pampers w promocji 37zł a na kartę zniżki i jeszcze 11zł taniej za 74szt:))może ale siusiać ile chce hehe

No mojemu nawet tego aauta nie pokażę bo mój zarazz by kupił i postawił koło swojej większej:) już zapowiedział że jak Alicja podrośnie to będzie ja woził do MC a mamy ze 200m hehe

Kama może synek musi odreagować po swojemu n ową sytuację?

Znajomej bliźniaczki mają prawie 2latka i tak jak Ola pisze szał na auta a tatuś wniebowzięty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry