Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja też potrzebowałam chwili żeby ogarnąć składanie ale jak raz Ci wyjdzie to potem robisz to w sekundę. Mój mąż do teraz nie opanował tej sztuki
Tu jest filmik jak składać:
Bettina Hani to raczej wozek niech kupi chociaz powiem Ci, ze niektore dziewczynki w zlobku chetnie bawily sie autami niz lalkami
a moj jakis rok temu kupil sobie samolot zdalnie sterowany "polatal" z 5 razy, baterie padly, i ja go ostatnio wyrzucilam...sam mi kazal
Bettina moja córa ma samochód na radio, ciężarówkę i koparkę i nie licząc kucyków pony to są najlepsze zabawki. Lalki w ogóle jej nie interesują. Wow ale bryka ciekawe ile kosztuje?
nie wiem ile kosztuje bmw ale takie auto no name można już za 400 upolować tylko mój na bmw się uparł, faceci Twojej córce tatuś kupował te koparki i inne?