reklama

Lutowe mamy 2016

u nas te piekne czasy, kiedy Mloda spala do 6, odeszly juz w niepamiec ;) budzi się teraz potwór koło 2 w nocy i nie bardzo wiadomo czego chce, bo o jedzenie sie nie upomina... no nic, moze upaly tak na nia dzialaja (a przynajmniej taka mam nadzieje...)

aschlee, rany, jak masz tam ladnie! ...i bezludnie ;)
baaaaaardzo zazdroszcze takiej okolicy!

ola, ale laska z ciebie musi byc;)
ja w stosunku do twoich paramaterow wzrostowo-wagowych przykurcz (165cm) i kulka (53kg) jestem :D
do jakiej wagi dobilas w ciazy? jesli to nie tajemnica... :) 60kg?

matko, moje dziecko, okreslone przez lekarza jako "za malo ruchliwe", zaraz wyskoczy z bujaczka!

reklama
Dzien dobry dzis mloda spala ladnie za to ja jeczalam pol nocy bo tak mnie slonce poparzylo spalam na siedzaco zasmarowalam kark i rece pianka,polozylam poduszke na umywalce i tak drzemalam :D dzis pierwesze co to lece po cos z najwiekszym filtrem jakie to tylko mozliwe dla dzieci w pierwszej kolejnosci

Magmich doskonale, wiem o czym piszesz. Moze to glupi przyklad, ale pamietam jak czekalam, az Antosiowi odpadnie pepek tzn.ten kikut (mial go dlugo, bo odpadl mu jak mialm 4tyg.)Ktoregos dnia wyrwalam sie z BB (inicjaly meza :P) na zakupy-pierwszy raz od porodu...Antos zostal z tesciowa. Wracamy z zakupow a ona mowi, ze przewijala Antka i odpadl mu pepek!! a mi chyba serce wtedy peklo...tez poczulam jakby mi cos "umknelo".

Natka moj jak zasnie o 20-21 to budzi sie na cyca okolo 2 potem okolo 4 potem 6:30-7 i spi do 9-10. Fanie tu pisza o snie dziecka: Link do: Bezpieczny Sen Dziecka

Betula ta laska haha :D a przed ciaza wazylam 49kg, a w ciazy przytylam 14, wiec dobilam do 63kg. Traumatyczne przezycie. Ale warto bylo, patrzac na tego berbecia, ktory spi teraz sobie :) :) A Ty nie estes taka kulka, nie lubie tego slowa, ale wydae mi sie, ze jestes "akurat" :)

Anit trzymam kciuki zeby sie udalo ;)

Dzień dobry mamcie! U nas już 27 stopni a co będzie później... Jakoś trzeba będzie przetrwać. Dzisiejsza nocka też inna niż dotychczas pobudka o 2 i 6 a tak na dobre wyszlysmy o 8.45 i teraz w pełnym zywiole o maly wlos by mi spadla z kanapay taki kręciek się zrobił z małej. Muszę pójść na zakupy a tak się nie chce wychodzić w ten skwar.
Miłego dnia :-)

magmich, mowiac, ze potrzebuje odpoczynku nie mialam na mysli oddania Haniaka komus na dluzsze przechowanie :) prawda jest taka, ze to ja zajmuje sie dzieckiem praktycznie caly czas. Hanka ostatatnio tez slabo spi, wiec nawet wieczorow nie mam tak naprawde wolnych, bo tylko czuwam i czekam kiedy sie obudzi (a budzi sie wielokrotnie) :/ tak generalnie to staram sie nie narzekac, bo widze jak czas pedzi - dopiero Mloda przyjechala z nami ze szpiatala, a zaraz skonczy 5 miesiecy... i jak ogladam zdjecia, to jestem w szoku jak sie przez ten czas zmienila :)

skwar jak 150, 30 stopnii w cieniu, a moi sasiedzi drzwi tarasowe maja otwarte na osciez :szok:

a, strzele sobie kawe, skoro mloda spi :tak:

Betula tez wiem co masz na mysli. 24h na dobe z dzieckiem. Z doroslym czlowiekiem mozna by oszalec spedzajac tyle czasu, a co dopiero z dzieckiem. Takie odpoczynki, nawet krotkie, od dzieci sprzyjaja mamom. Przynajmniej ja ładuje baterie, mam wiecej cierpliwosci i spokoju, kiedy odpoczne chocby godzinke.

a my już po spacerze bo teraz już ciężko.Alicja od 7.30 nie spala teraz padla.mam nadzieję że chociaż pół godziny będzie ech..
muszę Was nadrobić bo wczoraj kołowrotek miałam. po 3 miesiącach skończyłam robić zęba! mam uśmiech biały jak z reklamy!moje marzenie!
dobra nadrabiam przy kawie

Ola dlatego ja kupilam taki z filtrem UVA i UVB gadalam kiedys na ten temat z dermatologiem i podobno tak jest ze to UVA jest gorsze bo dziala bezobjawowo :/

Ja zakupilam taki i jak obiecalam z najwiekszym filtrem :D

1466757073-1d1mld.jpeg

O prosze a oto minus zycia w lesie bleeeee a wszedzie moskitiery zamontowane nawet w oknach dachowych....ktoredy ta franca wlazla????
1466757148-1d1mld.jpeg

Demollka ja na slowo dentysta czuje paniczny lek :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry