• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

I zapadła cisza ... Ja również udaje się na spoczynek :)
Coś mnie boli dziwnie żołądek jakby go ktoś rozciagal i skurczal i tak kuje :/ mam nadzieję że do rana przejdzie bo to męczące.
Słodkich snów lutoweczki :)

reklama
Chocolatequa to uważaj na siebie ja też po ciężkim dniu w końcu idę w spoczynek :) dziś ciężko pracowałam w ogrodzie ;) trochę mnie przez to w krzyżu łamie ale to chyba się powinnam przyzwyczajac hehe ;)

Jeju wam też tak wywaliło brzuchy? Ja normalnie w dzinsy się mieszcze i nigdzie iniżej zmian nie widzę ale z przodu to piłeczka hehehe ;) a czytałam ze powinno być coś widać po 3 miesiącu ;)

Ja juz w łóżku leżę i znowu mnie głowa boli. Ehh......

Kropek u mnie brzuch wydety. Ponoć na tym etapie wypchany przez jelita,ale czy ja wiem? :eek: :confused:

Spijcie dobrze kochane! :-)

Mnie też często głową boli jest to lekko uciążliwe na dłuższą metę ja bardzo mało pije wiec tłumacze sobie ze ro przez to mnie głowa boli i wtedy na sile się nawadnianiam oczywiście głową mnie nie przestaje boleć choć moze trochę mniej boli (albo efekt placebo) nie mniej jednak jak trochę więcej wypije to też nie zaszkodzi ;) a nawet pomoże ;)

Miłej nocki ;)

Dziewczyny podczytywałam, ale 2 dni u przyjaciółki byłam odpocząć i aby moja córka miała towarzystwo. No i dzisiaj dostała gorączki więc nici z chodzenia do przedszkola a dopiero co opłaciłam przedszkole do połowy lipca,bo potem już będzie ze mną w domku.
Cieszę się,że u mnie po wizycie ok, ale boję się obumarcia ciąży - chyba niepotrzebnie czytam na bb w grupie poronienia tym bardziej,że pierwsza ciąża wzorcowa.
Mi gin kazałą brac pregna plus codziennie i do tego jednoczesnie z kwasem foliowym bo zaczełam opakowanie (ponc kwasu foliowego nigdy za dużo), a co 3 dzień pregna dha. Chyba sikulinda Ty coś się pytałaś o pregna plus wczoraj czy się myle? ;-)

Pozdrawiam Was serdecznie i do jutra :)

Ati nie czytaj!!! Ja tez tak mam, ze czytam, ale to bez sensu!!!
Choco ja ostatnio zadawalam to samo pytanie, bo mam wrazenie, ze ja mam wiekszy. Dzis zaczelam 10tydz, a mam brzuch ogladajac zdj z tamtej ciazy wiekszy :-)

Dzień dobry Dziewczyny

A ja dzisiaj nawet wyspana, pogoda dalej piękna. W planach sprzątanie, obiad i na basen z Moją Małą Rybką

Wczoraj umówiłam się na pierwszą wizytę, 10.07 Boje się, nie będę ukrywać.... :( czy historia się powtórzy. W poprzedniej ciąży czułam się koszmarnie, jak trup, potrafiłam dostać 40 stopni gorączki, miałam plamienia... i skończyło się najgorzej jak mogło.
Teraz nie jest mi dosłownie NIC. Jakieś lekkie kłucia, które pewnie bardziej wyolbrzymiam niż powinnam...
Jestem bardziej senna, ale ograniczyłam też kawe i cole którą piłam hektolitrami, i może dlatego...

Dobra, za dużo dzisiaj myślę, muszę się czymś zająć.

Miłego dnia Lutoweczki, Dużo odpoczynku i Uśmiechu :)

reklama
Dziendoberek :-)
Coś musi być z tym myśleniem i obawami bo ja tez się tego boje i cały czas myślę o tym a nic nie czytam :-( dzisiaj się zerwałam po 5 rano bo mnie wogóle piersi nie bolały i odrazu czarne myśli musiałam się jakoś dobrze ułożyć ze nic nie bolało co prawda bolą ale trochę mniej . Prgna plus mi też lekarz kazał zażywać ale codziennie o kwasu foliowego juz mam nie brać wiec biorę tylko te witaminy i do tego tradyferon wczoraj wzięłam ostatnia tabletkę duphastonu i jak narazie nic więcej mam nie brać. W 1 ciąży brzuszek zaokraglil mi się dopiero w 13 tygodniu w 2 ciąży juz w 8 miałam brzuszek a w tej tez szybko wyskoczył ale nie tak szybko jak z córką jest mniejszy . Podobno z dziewczynkami wyskakuje szybko nie wiem mi się to sprawdziło tak samo jak kształt brzuszka .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry