• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Też się zastanawiałam czy tą Pregnę brać, ale mam takie mega problemy z przestawieniem się na przyzwoite jedzenie, że stwierdziłam, że będę łykać.

Magda, no ja dużo zaczęłam niestety jeść. godz 12 nie ma a ja jestem po 2 kanapkach, drożdżówce, pudełeczku wiśni i małym musli z mlekiem :zawstydzona/y: i jakoś specjalnie przejedzona nie jestem.

przedtem tyle to ja przez cały dzień mogłam zjeść... :-)

reklama
Hej dziewczyny,
u mnie pierwsza ciąża, a już nie mogę ukryć ciąży, bo wszyscy zauważają brzuszek :-)
Zuzanka mnie w sklepie trzeba siłą od chipsów odciągać, na razie kupiłam chrupki cheetosy, żeby było trochę zdrowiej, ale to jednak nie to samo ;-)
Ja biorę Femibion, ale z rad siostry, a lekarz tylko potwierdził, że mogę brać, zobaczymy co jutro będzie jak zobaczy wyniki.

Chyba macie rację z tą akcją marketingową, bo ja dostałam od gina taką teczuszkę Pregny na dokumenty i badania, jakąś broszurkę i próbkę 4 tabletek. Oczywiście lekarz zastrzegł, żebym sobie nie myślała, że to jakaś akcja marketingowa i mogę sobie łykać co mi podpasuje, ale Pregna ma według niego dobry skład. Terefere :-)

Mi chociaz tez teczka sie przyda!

Załączniki

• 1435854722345.jpg
    1435854722345.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 96
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry