• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Myślę pozytywnie :-) hej chyba ci posta nie wstawilo :-)
Jezusie jak mnie ręką zaczęła boleć :-( w grudniu miałam zwichniety i naderwany nerw lokciowy i obawiam się ze mi się nawraca :-( a niestety leków na to w ciąży brać nie można ehhh

Kochane jestem i ja :) zakrecony dzien dzisiaj :) pojechalam zrobic brakujace badania a cos sie Paniom w gabinecie popsulo i dzis mogly zrobic tylko na nfz, takze jutro wracam do nich i mam nadzieje ze sie uda :)
Pozniej okazalo sie ze wylaczyli nam do 15 wode a kartke o tym fakcie powiadomili nas dopiero dzis przy samym wylaczeniu :/
Teraz czekam do rodzinnego po wyniki badan.. i wszyscy starsi Panstwo chca mnie wydymac i sie wepchnac :/ bo im sie nalezy :/
Jak stad wunderkind idziemy do babci na dzialke :) relaks bedzie a pozniej spacer z ciocia chrzestna mojej corki :)
Mam ochote na pomidorowke ;)

hej ho. witam sie i ja.
dzis znowu sen mnie ogarnal. do 12 spalam na kanapie. dobrze ze chlop w domu. ale i tak mnie ciagle szturchali.
przyszly wyniki starszaka i mimo ze rozumiem wszystkie slowa nie umiem zinterpretowac. alarm wlaczal sie ponad 1500razy. zobaczymy co lekarz na to powie.

wczoraj wyznaczyli mi wizyte na usg na 3 sierpnia. wiec daleko jeszcze.

chocko tez mam pchote na pomidorowa. i zaraz ja wstawie.

dzis pada nie chce sie nic robic ale cos trzeba. potem na nocke do mc. trzeba sie zebrac. musze sie odwazyc i wreszcie powiedziec ze w ciazy jestem. bede jeszcze bardziej sie lenic.

reklama
Mnie tez sie zdarzyło, a to przez to ze spodziewałam się złych wiesci a tu lekarka mówi, jest ciąza, serduszko bije... Z tego szoku zbierałam sie jak w amoku do wyjścia, a lekarka z usmiechem: 'Przepraszam, ale czy mogę sie upomnieć o moją należnośc' Ale smiała sie,widziała ze jestwm zakręcona
:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry