Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Witam się na jednej nodze, między pierwszą turą przedstawienia, a drugą :-)
Właśnie zjadłam z apetytem talerz pysznej zupy pomidorowej. Oj smakowało mi jak nigdy....wieczorem zjem jeszcze
Przyznam,że od rana zjadłam tylko te tosty na śniadanie i banana, a czuję się jakbym jadła non stop
Demolka odpoczywaj póki możesz! Ja nie ukrywam,że mam dość chwilami, zwłaszcza jak już spać mi się chce, no ale co zrobic? Wiesz jak jest....jak trzeba, to się siły z podziemi wygrzebie
Ty kochana nie musisz nic robić, to delektuj się tym ile możesz i nie zwracaj na nic uwagi. To Twój czas i ciesz się nim 
Bozienko może pokaż tę rękę lekarzowi? Wiesz, w ciąży nie zaleca się brania lekarstw, ale jak trzeba, to nie jest tak,że nic kompletnie nie wolno. Lepiej czasem wziąć niż męczyć się z bólem. Ja z synkiem w ciąży po wypadku przeszłam gehennę i jednak lekarze przepisywali różne tabsy. Uważaj na siebie kochana i oszczędzaj tę rękę ile możesz :-)
Choco heh przypomniały mi się z Pl czasy jak mi wodę wyłączali
Już zapomniałam jak to jest ;-) Ale tak szczerze, to przekichane! Jak samopoczucie? Humorek już lepszy?
Madzia u mnie właśnie póki badania są ok, to lekarze nie zalecają witamin. I dobrze, bo ja bardzo antylekowa jestem
Landrynko oby wyniki synka były jednak dobre!
Ja i scan też będę chyba mieć początkiem sierpnia. Jak możesz, to wrzuć suwaczek, bo nigdy nie wiem, w którym jesteś tygodniu ;-)
Kropek oj faktycznie dzionek pracowity. Podziwiam Cię,że możesz wąchać farbę. Ja nawet bez ciąży nie znoszę
Sikulinda kiecka fajowa! I kolor Twojej uwielbiam :-) Może będzie ciepły wrzesień, to ponosisz ją na pewno :-)
Zuzanko mówisz,że dobrze się maskujesz?
Nie szalej jednak za bardzo. Zawsze możesz zwalić na ból głowy 
Dobra, tyle na razie, bo muszę lecieć znowu do szkoły
Miłego wieczoru kochane! :-)
Właśnie zjadłam z apetytem talerz pysznej zupy pomidorowej. Oj smakowało mi jak nigdy....wieczorem zjem jeszcze
Przyznam,że od rana zjadłam tylko te tosty na śniadanie i banana, a czuję się jakbym jadła non stop
Demolka odpoczywaj póki możesz! Ja nie ukrywam,że mam dość chwilami, zwłaszcza jak już spać mi się chce, no ale co zrobic? Wiesz jak jest....jak trzeba, to się siły z podziemi wygrzebie
Ty kochana nie musisz nic robić, to delektuj się tym ile możesz i nie zwracaj na nic uwagi. To Twój czas i ciesz się nim 
Bozienko może pokaż tę rękę lekarzowi? Wiesz, w ciąży nie zaleca się brania lekarstw, ale jak trzeba, to nie jest tak,że nic kompletnie nie wolno. Lepiej czasem wziąć niż męczyć się z bólem. Ja z synkiem w ciąży po wypadku przeszłam gehennę i jednak lekarze przepisywali różne tabsy. Uważaj na siebie kochana i oszczędzaj tę rękę ile możesz :-)
Choco heh przypomniały mi się z Pl czasy jak mi wodę wyłączali
Już zapomniałam jak to jest ;-) Ale tak szczerze, to przekichane! Jak samopoczucie? Humorek już lepszy?Madzia u mnie właśnie póki badania są ok, to lekarze nie zalecają witamin. I dobrze, bo ja bardzo antylekowa jestem

Landrynko oby wyniki synka były jednak dobre!
Ja i scan też będę chyba mieć początkiem sierpnia. Jak możesz, to wrzuć suwaczek, bo nigdy nie wiem, w którym jesteś tygodniu ;-) Kropek oj faktycznie dzionek pracowity. Podziwiam Cię,że możesz wąchać farbę. Ja nawet bez ciąży nie znoszę

Sikulinda kiecka fajowa! I kolor Twojej uwielbiam :-) Może będzie ciepły wrzesień, to ponosisz ją na pewno :-)
Zuzanko mówisz,że dobrze się maskujesz?
Nie szalej jednak za bardzo. Zawsze możesz zwalić na ból głowy 
Dobra, tyle na razie, bo muszę lecieć znowu do szkoły
Miłego wieczoru kochane! :-)