• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Ja mam wstręt chyba na białko, dzis jadłam jajecznice ze szpinakiem, juz zapach mnie troche odrzucał, potem 'falujący żołądek' i niesmak w ustach,to samo mleko, słonecznik, który do tej poty jadłam codziennie, teraz be. Mnie te wszystkie dolegliwości cieszą, bo wzrasta nadzieja że nadal jestem w ciązy, teraz 7 tydzień. Czekam na potw.listowne wizyty usg w szpitalu, ale przyjdzie pewnie dopiero za kilka dni.Chcę Chyba z nerwów pójdę wczesniej prywatnie, sprawdzic, bo ciągle o tym myślę :(

reklama
milenia84, tez tak miałam w 4 tym tyg., dopiero od 6 go uczucie mdłosci na niektóre zapachy i po zjedzeniu mdłych smakowo potraw.smakowały mi wtedy ogórki małosolne. Za to od 6 go pasują mi śledzie w oleju i te w sosie jogurtowym. I ogólnie np.zupa barszcz czerwony. Żur biały ble:baffled:

lady lady ,trzymam kciuki, ja starałam się z męzem ponad 10 lat, w tym rowniez 1 na nieudana ciąza, nie chcę rozpamiętywac. W wieku 38 powiedzielismy sobie stop, juz za pózno, bylismy pewni ze nic sie nie wydarzy,wiec nawet sie nie zabezpieczalismy. A teraz strach i szok , 7 tydzien, usg miałam ponad tydzien temu, było ok, ale zyję w strachh czy nadal 'tam' wszystko gra, byle do nastepnego usg. Dziewczyny, cuda jednak sie zdarzają, musimy sięvtym pocieszać :-)

Witam się i ja :) ja dzis ciąg dalszy ogrodu ;) jakoś jak się poruszałam wczoraj a nie zalegalam na sofie to się dużo lepiej czułam ;)

Dziś korzystam z pogody i tego ze mi zapachy nie przeszkadzają maluje meble ogrodowe ;)

Skoro tyle mowy było o jedzeniu to smacznego w tej w zasadzie porze obiadowej;)

hej dziewczynki :) jak humorki? ja dzis ledwo zipie, cala dniowke przejezdzilam w samochodzie z miejsca na miejsce z wywieszonym jezorem, upal mnie wykancza, strasznie sie dzis slabo czuje, moze dlatego, ze normalnie powinnam jutro dostac @ ... ale na pocieszenie kupilam sobie dzis taka kiecure w szpyraczku tylko ze pudrowy roz http://worlddresses.net/images/asos-maternity-asos-exclusive-maternity-maxi-dress-in-jersey.jpg ładna? :zawstydzona/y::-) w sumie nie pomyslalam, ze zanim urosnie mi taki brzuszek to przyjdzie jesien i bedzie na nia za zimno ... chociaz nie wiadomo, bo narazie rosne jak na drozdzach :-p Ja tez biore pregne, dokupilam jeszcze ta z dha, o ktorej mowila Ati :-)

Sikulinda - bardzo fajna kiecka. Kupiłam sobie coś podobnego tylko do kolana na ślub kuzynki (sierpień). Fason jest o tyle fajny, że bez brzucha tez świetnie wygląda, a i do karmienia się nadaje :-)
Kropek - ja też mam dziś więcej energii, zresztą tu jeszcze nie wiedzą i nie chce dawać powodów do spekulacji, więc poodkurzalam trochę, coś się pokręciłam przy dzieciach i pół dnia zleciało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry