Witajcie babeczki :-)
Wcisnęłam w siebie dwa tosty i biorę się zaraz za kolejny tort. Nie chce mi się, ale co zrobić...Jutro mamy znajomych na grillu i też by wypadało coś upiec, ale znowu pomysłu mi kompletnie brak

Może dlatego,że nie mam ochoty na słodkie
Z gorszych nowinek....znowu mi zimno na buzi rośnie! No mam dość....od miesiąca albo jestem chora, albo mam zimno :-(
Solla dobre z tymi jabłkami

Artystka z Ciebie ;-)
Bozienko masz cudowny brzuszek! Żadne tam jelita wydęte itd....Nikt mi nie powie,że na tym etapie nie można miec brzuszka. Jesteś najlepszym dowodem,że można

Ugłaskać proszę
Demolka jak się czujesz? Mam nadzieję,że wszystko ok
Migotko na moje oko własnie kończysz 8 tc, a zaczynasz już 9. Suwaczek pokazuje te skończone tygodnie :-) Zdrówka dla męża! Tym bardziej,że jak mój chrapie, to mnie trafia....wrrrrr.......bądź dzielna

I baw się dobrze jutro
Betula jak nie czujesz jeszcze dyskomfortu przy spaniu na brzuchu, to śpij na zdrowie póki możesz. Okruszek ma dobrą amortyzację. Nie martw się ;-)
Nova ale jazda z tymi zapachami

Ja na szczęście w tej ciąży tak nie mama, ale znowu w poprzednich, to mnie nawet zakupy spożywcze zabijały
Maja witaj serdecznie :-) Cieszę się, że kolejna duszyczka jest z Uk. Powodzenia z przestawieniem się na nowy tryb. na pewno szybko temat ogarniesz
A reszta?
Aschlee coś cichutko siedzisz
Milenia, Margaritka, M@linka a Wy gdzie są?
Choco raz dwa podpisuj listę ;-)
Kropek, Retromama, Mama, Landrynko, Solla, Ati jak się czujecie? :-) Kogoś pominęłam? Jak tak, to pisać od razu