• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Wyglada na to ze tydzien 8 - 9. Wizyta u poloznej lada chwila wiec nieco wiecej sie dowiem. A co do objawow, musze przyznac ze pierwszym I najdziwniejszym byly ciagle kolki. Mieszkamy na wsi w gorach wiec szybkie marsze staly sie praktycznie niemozliwe. Poza tym przybieram na wadze jak szalona I umieram na bol glowy bo rzucam palenie! Koszmar :)

reklama
Maja z tym paleniem mam tam samo a dzisiaj mam taką straszna chęć zapalenia ze Jezusie ;-) głową raz na jakiś czas zaboli ale jak już zaboli to już tragedia ;-) i tak to mam wszystkie inne objawy prócz wymiotów ;-)

Tak sie zastanawiam, moze jest tu wiecej niezaplanowanych bobaskow I inne many tez przechodza przez dramatycznie szybkie zmiany stylu zycia ( zywienie, palenie ), ja dodatkowo bylam na antydepresantach I stabilizatorach akcji serca ( niedawna tragiczna smierc najblizszego ) a teraz to wszystko na raz odstawiam I czuje sie jak potracona przez autobus.

Oh Bozienka, nawet nie wiesz jak Milo uslyszec bratnia dusze zmagajaca sie z tym nalogiem. Zupelnie nie planowalam ciazy, a ty? Jak radzisz sobie z brakiem papierosow w nerwowych chwilach? Ja umieram zr strachu ze leki I papierosy na dzien dobry Daly bajeczny start mojemu bobo choc lekarz uspokaja ze byly bezpieczne.

Maja nie jest źle ale nie raz bym zapaliła unas wsumie ciaza z zaskoczenia ;-) w marcu sciagla plastry w kwietniu dostałam okres i odrazu przy pierwszej owulce zaszlam myślałam że się będziemy starać dość długo ale znowu się sprawdziło ze ja w ciaze zachodzie szybciej i częściej niz choruje na grypę ;) także można powiedzieć że planowana . Mam już 2 dzieci ale z innym. Obecny mąż pokochał jak swoje ale jednak widać było ze chciał by takie swoje od początku i tak rozmawialiśmy i się stało ;-) a co do stosowania leków jak jeszcze nie wiedziałas ze jesteś w ciąży nic się nie martw ja miałam bardzo dużo okazji % tez się bałam ze zaszkodze malenstwu ale lekarz mnie uspokoił na początku dzidizusuiwi nic się nie stanie bo jest chronione.

To musi byc swietny facet! Dziekuje za slowa otuchy! Licze na to ze wszystko sie ulozy, takie szczescie w nieszczesciu. No I trzymaj sie twardo z papierosami, ja wlasnie sie zlamalam I pociagnelam elektronicznego.

Witajcie babeczki :-)

Wcisnęłam w siebie dwa tosty i biorę się zaraz za kolejny tort. Nie chce mi się, ale co zrobić...Jutro mamy znajomych na grillu i też by wypadało coś upiec, ale znowu pomysłu mi kompletnie brak :eek: Może dlatego,że nie mam ochoty na słodkie :sorry:

Z gorszych nowinek....znowu mi zimno na buzi rośnie! No mam dość....od miesiąca albo jestem chora, albo mam zimno :-(

Solla dobre z tymi jabłkami :-D Artystka z Ciebie ;-)

Bozienko masz cudowny brzuszek! Żadne tam jelita wydęte itd....Nikt mi nie powie,że na tym etapie nie można miec brzuszka. Jesteś najlepszym dowodem,że można :tak: Ugłaskać proszę :happy:

Demolka jak się czujesz? Mam nadzieję,że wszystko ok :tak:

Migotko na moje oko własnie kończysz 8 tc, a zaczynasz już 9. Suwaczek pokazuje te skończone tygodnie :-) Zdrówka dla męża! Tym bardziej,że jak mój chrapie, to mnie trafia....wrrrrr.......bądź dzielna :-D I baw się dobrze jutro :tak:

Betula jak nie czujesz jeszcze dyskomfortu przy spaniu na brzuchu, to śpij na zdrowie póki możesz. Okruszek ma dobrą amortyzację. Nie martw się ;-)

Nova
ale jazda z tymi zapachami :eek: Ja na szczęście w tej ciąży tak nie mama, ale znowu w poprzednich, to mnie nawet zakupy spożywcze zabijały :szok: :sorry:

Maja witaj serdecznie :-) Cieszę się, że kolejna duszyczka jest z Uk. Powodzenia z przestawieniem się na nowy tryb. na pewno szybko temat ogarniesz :tak:

A reszta? Aschlee coś cichutko siedzisz :sorry: Milenia, Margaritka, M@linka a Wy gdzie są? Choco raz dwa podpisuj listę ;-) Kropek, Retromama, Mama, Landrynko, Solla, Ati jak się czujecie? :-) Kogoś pominęłam? Jak tak, to pisać od razu :tak:

Magda czyli jak mój pokazuje 10 tydzien to ja mam już 11 ?? Mam dwie aplikacje ciążowe na tel i jeden pokazuje 10 tydzien a drugi 11 tydzien ale w nawiasie mam 10 tydzien i 2 dzień wiec juz sama nie wiem a usg to już wogóle pokazuje starsza ciaze ;-)

reklama
Jestem jestem :) melduje sie grzecznie ;)

Bylam dzis na kolejnych abadaniach wiec na wizyte we czwartek wszystko bede miala :)
Obkupilam sie tez na rynku: jablka, pomidorki, ogorki, kapucha kiszona, rzodkiewki, czeresnie... Pycha ;)

Wody dzis znow brak, do godziny 15.. jednak moze z okazji piatku wlacza szybciej ;)

Corcia pospala w nocke a rano znow masakra.. spiaca, zla, marudna, wymeczona.. jak juz stracilam nadzieje ze bedzie drzemka to usnela i spi nadal a ja upajam sie chwilowym nicnierobieniem ;)

Dzis pomidorowka u babci i napompujemy w koncu basen :) humor ogolnie dobry i mam straszna ochote sie poopalac ;) cos bede musiala wymyslec ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry