Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokąd się wybieracie?Widzę, że nie tylko ja mam nerwy na Męża. Czasem mam takie wrażenie, że go nigdy nie ma w domuJa też kładę pomiędzy pasami, ale przetestuję czy sprawdza się na dłuższej trasie w tym tygodniu w drodze nad morze
![]()
Mój to anioł w takim razie. Od narodzin małego wstaje całe noce, w dzień się zajmuje, karmi i przewija, spaceruje.Ola te nasze chłopy to są nie do podrobienia oni po pracy są zmęczeni i muszą odpocząć. A jak taka kobieta po macierzyńskim wraca do pracy to i tak dalej w domu robi to wszystko co wcześniej i nie ma prawa być zmęczona. Ale szczerze za ten tekst o pracy to szlaban na seks do końca miesiąca się należy
aaa a jak chcesz żeby zabrał Antka na spacer to pakujesz młodego w wózek wołasz mężusia i rzucasz tekst "kochanie wychodzicie".![]()
Miłego wieczoruBetiii mój dokladnie tak samo sie przewraca sie na brzuszek i w sumie za każdym razem jak się bawi w lozeczku az mam strach go zostawiać i zajac sie czymś;|
my dzis z mężem spóźniona rocznice ślubu robimy
Wiec milego wieczorku Kobitki:*

Wydaje mi się, że zamiast używać takich specyfików lepiej kupić od razu fotelik ze specjalnego materiału, w którym się dziecko nie poci.Dobrym rozwiązaniem jest pieluszka bambusowa do fotelika. Zdecydowanie ogranicza pocenie.

a od kiedy pielucha bambusowa to 'specyfik'?Wydaje mi się, że zamiast używać takich specyfików lepiej kupić od razu fotelik ze specjalnego materiału, w którym się dziecko nie poci.