Bettina ja tez uwielbiam ksiazki, dlatego co i rusz kupuje jakas Antosiowi. W ogole uwazam, ze najlepszym prezentem sa wlasnie ksiazki

co do bajki to powaznie, zawsze czytalam, ze budyn wcinali
My tez mamy trzy reczniki z kapturkiem, dwa te mniejsze a jeden wiekszy, kupilam kiedys w biedronce, fajny jest, mieciutki. A wczoraj zamowilam z tego babyono bez kapturka 140x70
NowaNatka ja nic takiego nie mowilam, ze juz niedlugo koniec z kp

tak naprawde nie wiem kiedy chce skonczyc karmic piersia. Na poczatku zakladala sobie, ze chce kp tylko 3 miesiace, ale jak sie okazalo, ze to karmienie nie jest wcale takie łatwe, Antek mial kolki i strasznie sie rzucal pzy jedzeniu, to stwierdzilam, ze skoro przetrwalam cos takiego to pozniej moze byc tylko lepiej. Pozniej zalozylam sobie, ze do pol roku, ale dzis sobie mysle, ze czas pokaze, bo polubilam to
Magmich i Kamaa ja mam identycznie z internetem, uzalezniona od fb i bb i jeszcze od paru innych stron (allegro

) ale chyba nikomu tym krzywdy nie robimy, ani nikogo nie zaniedbujemy przez to
Wczoraj stacilam cierpilwosc, no zwyczajnie dalam sie poniesc nerwom... Zapytalam meza co robimy w weekend? a on na to, ze hmmm przy samochodzie by pogrzebal.... to sie zrobilam czerwona ze zlosci i wykrzyczalam na caly dom zeby sobie lepiej w dupce pogrzebal

potem sie do niego nie odzywalam pol dnia, a wieczorem sie ze mnie smial