• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Magda a nie miałaś po tym ostrym zgagi? Bo ja w pierwszej ciąży jak zjadłam coś ostrzejszego to miałam zgage i to taka bolesna i paląca. Ale wtedy nie miałam ochoty na ostre może dlatego ;)

W poprzednich ciążach,to miałam zgage po wszystkim ciągle. Miałam na to tabletki od lekarza,bo w nocy wymiotowałam aż. Czasem zjadłam bułkę sucha rano i już mnie męczyło,więc po ostrym jakoś szczególnie gorzej nie było. Teraz nie mam zgagi jeszcze,ale pewnie się pojawi lada moment :sorry:

Ja z moimi tez się nie kluce bo z nimi nie rozmawiam :-D i jest mi lepiej ;-) milenia myślę że sąd by cię uniewinnil ;-)
Ja mam dziwne zachcianki i większość rzeczy się kwaśna albo za słodka ;-) tak nie miałam w żadnej ciąży z synem jadłam ogórki i wszystko co słone z córką na odwrót wszystko co słodkie :-) a teraz jem wszystko a najwięcej to owoców

A ja mam teraz tak, że czego nie jem to wydaje mi się gorzkie. Też tak macie? Ciężko obiad teraz ugotować.

A ciągutki największe mam na fast foody, staram się je omijać z daleka, ale jednak czasem ulegnę ;) będę gruba ;)

reklama
U mnie też największe ciągoty na fast foody i frytki na kilogramy bym jadła, a no i chlebek z krakowską i duuużą ilością musztardy, czyli wszystko co ostre i konkretne, a do tego np. kilo czereśni :-)

Waga 62,7, przytyłam 3 kilo od początku ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry