• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Uroczo i kolorowo :) Magda i inne kobitko zapraszam na wątek o wizytach tam bezcenne wrażenia z mojej wizyty na nfz :) mam wrażenie że tamtego wątku nikt nie czyta a tu jest o wszystkim :P

Odebrałam badania,wszystko dalej ok :)
Ja biorę duphaston.
A z mezem na usg dopiero przez brzuch ;)

reklama
Uroczo i kolorowo :) Magda i inne kobitko zapraszam na wątek o wizytach tam bezcenne wrażenia z mojej wizyty na nfz :) mam wrażenie że tamtego wątku nikt nie czyta a tu jest o wszystkim :P

Odebrałam badania,wszystko dalej ok :)
Ja biorę duphaston.
A z mezem na usg dopiero przez brzuch ;)

Ciężko skakać po kilku wątkach, ja korzystam z aplikacji więc nawet nie widzę innych

Choco :-) ja czytałam i powiem Ci ze Asz się za głowę chycilam :-) no ale cóż takie wynalazki tez się zdążają ;)
A ja z mężem byłam na usg w 6 tc to jego pierwsze dzieciątko i bardzo chciał zobaczyć a ze dowcipnie miałam no cóż wkoncu to mąż uprzedzilam go jak to będzie wyglądało ;-) a teraz mu nagrywam filmiki bo niestety nie może zemna iść

Ostatnia edycja:
margarita, mój lekarz zawsze pyta czy chcę zwolnienie, więc o ile z ciążą będzie ok, to ze zwolnieniem nie będzie problemu.

Z mężem planuję iść dopiero na usg brzuszne, na razie foteczki mu wystarczają. Kto wie, może córkę też kiedyś wezmę, niech sobie popatrzy co mama ma w brzuchu ;)

Ja pamiętam,że jak wzięłam starszą na usg z synkiem,czyli ze 3 lata temu,to była mocno rozczarowana. Stwierdziła, że nic nie widać i jej się nudzi. Dopiero jak z Kaya poszła że mną rok temu,to już bardziej ja interesowało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry