• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Panna_migotka dziękuję. Wstałam właśnie w stresie nieziemskim. Zaraz się ogarnę i chyba do pracy pojadę do południa żeby się czymś zająć.

Sikulinda u mnie podobnie, chociaż serducho bije to zarodek od 2 tyg jest 6 tygodniowy (cały czas niby) a tu zaraz 9 tc. Nie ma możliwości o pomyłce bo testy wyszły w 1 spodziewanym dniu miesiączki i beta hcg po 3 dniach potwierdziła to tak więc rollercoster na całego

reklama
Carolajna witaj i kciuki za wizytę, ja też mam dzisiaj po południu więc czekamy razem:)

Aschlee głowa do góry zobacz jak już Twoje maleństwo urosło, dbaj o siebie:)

Magda buziaki dla córci dzielna dziewczynka z tymi uszkami, pewnie po mamusi:)

Bozienka kiedy stopujesz z pracą i na l4?

Niebieskooka Ty masz w brzuszku dwa serduszka? super dbaj o nie , moje jedno było słabsze niestety.

Panna Migotka korzystaj z samotności i odpoczywaj, córcia na pewno dobrze zaopiekowana:)

Sikulinda cały czas trzymam kciuki żeby Maleństwo dobrze się rozwijało, daj znać po badaniach.

Pozdrawiam wszystkie, dzisiaj już chłodniej na szczęście a ja do 16 jajko chyba zniosę.

Mam pyt czy wasi mężczyźni wczodzą z wami do gabinetu na tym etapie ciąży. Mój właśnie jest a rzadko się zdarza zgrać go z wizytą i tak się zastanawiam czy się nie przerazi usg dowcipnym hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry