• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Laski stworzyłam suwaczek i wszystko po kolei robiłam, zapisałam sygnaturę a tu dupa go nie ma.. po jakim czasie jest widoczny na stronie, bo odświeżam i nic

reklama
Jestem dumna z mojej Nelly! Przebiłam jej dziś sama uszy, a ona nawet nie kwęknęła :-) Zuch jest jak nie wiem :-p

Tymczasem mnie boli głowa :confused2:

Aschlee
ehh...rozumiem Cie doskonale. To tak jak ja zaraz na początku tej ciąży czytałam o tej dziewczynie, co zmarła przy cc :-( Od razu czarne myśli w głowie. Trzymaj się kochana i bądź jednak dobrej myśli. Twój okruszek ma się na pewno dobrze :tak:

Bozienko oj biedna jesteś, skoro w takich upałach musisz pracować. Odpocznij potem porządnie w domku :tak:

Niebieskooka
ja w każdej ciązy nosiłam swoje dzieci i nic wielkiego się nigdy z tego powodu nie stało. Staraj się ograniczać to ile możesz, ale mimo to na pewno będzie dobrze :-)

Choco ok, już kumam. Pewnie nigdy o tym nie słyszałam, bo takich kremów nie używałam :-p Dziwna jakaś ta zasada :eek:

Ati a jak dajesz podgląd sygnaturki zanim zatwierdzisz, to widać ją? Powinna być widoczna od razu....może zły kod wklejasz?

Dziewczyny kochane... Jestem po rozmowie z bardzo bliską mi osobą ktora rowniez jest w ciazy... Na usg prenatalnym wyszlo prawdopodobieństwo trisomii 21. 1:4
Czy znacie kogos kto mial takie wyniki i urodzilo sie zdrowe dzieciątko? Bardzo mnie to martwi,,,,

Niebieskooka ja znam z prawdopodobieństwem 1:3 , ale nie dla trisomii. Amniopunkcja wykazała kariotyp prawidłowy i maluszek urodził się całkiem zdrowy! Trzeba pamiętać,że nawet tak duże prawdopodobieństwo, to wciąż nie jest wyrok, bo tylko w 1 na 4 przypadki rodzi się dziecko chore. Trzymam kciuki za maluszka! :-)

Hej dziewczyny!

Przeżyłam wesele. Było nieźle - troszkę potańczyłam, poszwendałam się. Za to moje dziecko wyszalało się za dwudziestu.Ciotki już coś tam niuchały, czy aby nie jestem w ciąży :-D
Dziś zawiozłam młodą do babci do Skarżyska. Trochę pusto w domu bez niej. Muszę się jakoś przestawić na cały tydzień bez słodkiego szczebiotania.

Magda, Ty z doskoku, a post długi prawie jak praca magisterska :-D
A co to za historia z dziewczyną, która zmarła przy cc?? Bo zacznę poważnie myśleć nad porodem sn.

Carolajna, witaj! Ja również trzymam kciuki!

Ja też się boję wtorkowego badania. Mam nadzieję, że serduszko trochę przyspieszyło. Też myślę, że w sumie to chyba wolałabym nie iść.

Niebieskooka trzeba być dobrej myśli. Miejmy nadzieję że to tylko paskudne statystyki :sorry:

Migotko cieszę się,że wesele udane. :-) Kochana z tym cc to dłuższa historia. Ta babeczka miła juz wtedy 2 za sobą. Każde jej dziecko to był wcześniak. Przed tym ostatnim porodem czuła się bardzo źle. Nie znam dokładnie przyczyny jej śmierci,ale raczej samo cc nie miało tu nic do rzeczy. Po prostu były inne komplikacje. Mnie jako mamę cesarzowa mocno to wtedy wystraszyło. Potem poczytałam dokładnie i jednak były inne przesłanki,że coś się źle działo. Nie myśl o tym kochana :happy:

Witam porannie,
dzisiaj już pogoda lepsza to energia zaraz inna :-)

Magda brawa dla dzielnej córeczki! :tak:

Panna migotka lepiej nie wiedzieć o takich rzeczach, im mniej człowiek wie takich rzeczy tym szczęśliwszy, mam nadzieję, że po jutrzejszej wizycie będziesz spokojniejsza :-)

Przeczytałam dzisiaj ciekawą informację Poród ze znieczuleniem bez limitów - TVN24 ciekawe jak to będzie w praktyce wyglądało...

Pozdrowienia dla wszystkich i spokojnego dnia.

reklama
Hej kobitki! u mnie z rana humor do dup* :/ ... jestem po nastepnym USG ... gin tetna dalej nie znalazla, powiedziala ze jest takie malutnie prawie nie widoczne jakby pulsowanie, ktore mozna by uznac za tetno ale jest to stanowczo za slabe, od zeszlego tygodnia pecherzyk nie zmienil sie wcale, ciaze pozamaciczna wykluczyla, mam na dzis skierowanie do szpitala na USG z dopplerem do Katowic na ul. Raciborska ....Nova wiem doskonale jak sie czujesz oby u Ciebie bylo wszystko dobrze !!!
Dziewczyny miala, ktoras z was taki przypadek we wczesniejszych ciazach ?
...sorry, ze ja tak caly czas o sobie ...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry