• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Demolka narazie jeżdżę sporadycznie tylko w weekendy nie wiem jak to będzie z l4 bo w jednej pracy nie miałam umowy a w drugiej mam umowę od 15 maja wiec tak troszkę mi to skomplikowalo wszystko i pewnie ZUS się doczepi wiec jak narazie pracuje ale jak brzuch będzie dalej tak rósł to szybko będę musiała iść na zwolnienie

Cześć dziewczyny :-)

Przede mną kolejny ciężki tydzień,ale jeszcze tylko 2 i wreszcie wakacje :tak:

Sikulinda, Carolajna za Wasze skarbeczki trzymam kciuki bardzo mocno! Piszcie na bieżąco co u Was :happy:

Za każdą wizytę również mocno kciuki trzymam! Czekamy na wieści :-)

Dzień dobry Babeczki,

W ciągu dnia Was nadrobię. Tymczasem szybko się wytłumaczę, że się nie odzywałam nic a nic. Trochę mnie wszystko przerosło.
Szef mój "umiłowany" przed swoim urlopem dał nam jeszcze tak popalić, że myślałam, że mu przyłożę ;) ( a ja nerwowa ostatnio jestem). Na szczęście już pojechał i mam nadzieję, że więcej go nie zobaczę. W środę lekarz i oby wizyta zakończyła się zwolnieniem.
Moja teściowa, kolejna "umiłowana" dowiedziała się o ciąży, co podsumowała: "Jesteście nieodpowiedzialni, weźcie sobie jeszcze drugi kredyt i więcej dzieci naróbcie". jest na mojej czarnej liście.
Z kolei moja córka od lipca zaczęła chodzić do wakacyjnego przedszkola i od początku było coś nie tak. Od słowa do słowa wyciągnęłam z niej, że jest w grupie 6 i 7-latków. Ona tylko ma 5 lat. Dzieci jej nie akceptują, dziewczyny wypraszają z zabawy, a chłopcy przezywają słowami, których tylko dorośli mogą używać. Ona całymi dniami siedzi sama w kącie i nikt nie chce się z nią bawić. Dzisiaj zrobiłam taką chryję, że tylko hulało w tym przedszkolu. Ale nie wiem czy to coś da i czy ją przeniosą. W grupie 5-latków jest komplet.
Mówiłam, że nerwowa jestem ;)

Dobra, zaczynam czytać co się u Was działo.

Milenia jaka sympatyczna teściowa :P Z tym przedszkolem,to jakiś absurd. Jak mogli tak zrobić? Oj,też bym awanturę zrobiła!!! Mam nadzieję,że to zmienią,bo szkoda córeczki :sorry:

Milenia niezła teściowa. Na szczęście ze swoją nie mam kontaktu.

Moja córka jedzie w środę na swoje pierwsze samodzielne kolonie.

W końcu deszcz, przyjemnie chłodno ☺

Edit:
Uciekło mi z postu...
Czy któraś z Was bierze leki podczas ciąży?
Ja od początku jestem na Luteinie dopochwowej i Clexane, brzuchol już siny od codziennych zastrzyków

Ostatnia edycja:
Heheh teściowe są boskie . Moja poprzednia teściowa jak się dowiedziała ze jestem w ciąży z córką to zaczęła wmawiać mojemu ex ze to nie jego dziecko ze się puscilam i chce go wrobic a obecna jak się dowiedziała ze mam 2 dzieci z innym i teraz znowu jestem w ciąży to niestety ale nie rozmawia ani zemna ani z mężem i tylko mu powiedziała ze bardzo się na nim zawiodła ze wziął sobie za żonę dziewczyne z dziećmi i tak o to od ślubu nie rozmawia ani zemna ani z mężem .

Demolka, mój ze mną nie chodzi na wizyty (jakoś mi wystarczy na razie, że pokażę mu zdjęcie), a usg już miałam przez brzuch robione, więc nie miałby okazji się przerazić dopochwowym ;-)

Milenia, masz zamiar prosto z mostu o zwolnienie poprosić? Ja na następnej wizycie też chcę się postarać o zwolnienie.

Heheh teściowe są boskie . Moja poprzednia teściowa jak się dowiedziała ze jestem w ciąży z córką to zaczęła wmawiać mojemu ex ze to nie jego dziecko ze się puscilam i chce go wrobic a obecna jak się dowiedziała ze mam 2 dzieci z innym i teraz znowu jestem w ciąży to niestety ale nie rozmawia ani zemna ani z mężem i tylko mu powiedziała ze bardzo się na nim zawiodła ze wziął sobie za żonę dziewczyne z dziećmi i tak o to od ślubu nie rozmawia ani zemna ani z mężem .

Bozianka mój mąż se "mnie wziął z dzieckiem " więc też czarna owca jestem

Margarita, Milenia ja niestety nie mam szans na L4, mam własną firmę więc muszę się męczyć a ciąża zagrożona

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry