• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Madziolina zgadzam się z Tobą. Ja zawsze żyję wizytami dziewczyn i się stresuje za nie, od 16 odswieżam non stop bb na telefonie. Szkoda, że nic nie piszą. Mam nadzieję, że po szczęśliwej wizycie coś im wypadło i skopiemy wirtualnie dupska potem ;-)

reklama
A tu moje szczęście

Załączniki

• 1436213212587.jpg
    1436213212587.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 67
Kto o tej porze spi ;)

Dziewczyny ja dostałam takiej biegunki ze masakra :/ wczoraj jadłam maliny a chwilę później płatki z mlekiem i myślę że to może winowajcze połączenie.

Można brać coś na biegunkę w ciazy? Pytam gdyby w razie nie chciała mnie puscic..

Witam wszystkich :-)

Demolka i Carolajna bardzo się cieszę z Waszego szczęścia i gratuluję :-D

Eriska witam serdecznie, mam nadzieję, że będzie Ci się u nas podobało.

Wczoraj popołudniu nawet nie miałam czasu zaglądać na forum, bo mój marnotrawny mąż przyjechał ;-) Pokazałam mu ostatnie zdjęcie z usg i widzę, że tak zaczęło do niego docierać, że to nasze dziecko, a nie jakaś fasolka, bo po ostatnim zdjęciu to był zawiedziony, bo nic na nim nie widział i chyba było to dla niego bardzo abstrakcyjne :-D

reklama
hej dziewczyny, no mnie niestety sie nie udalo, moja ciaza obumarla w 6 tygodniu, teraz mam czekac na samoistne poronienie, albo isc na zabieg, wiadomo, ze mi smutno, ale nie rozpaczam, bo widocznie tak mialo byc, od samego poczatku czulam, ze z ta ciaza jest cos nie tak, caly czas bylam w niepewnosci, a przeciez ciaza to ma byc radosny okres, a ja chodzilam spieta caly czas, widocznie to jeszcze nie moja pora, odczakam z mezem chwile i odrazu bierzemy sie do roboty :)
dziewczynki zycze wam wszystkiego dobrego 3mam za kazda z was i za kazda dzidzie kciuki :)
...dziewczyny powiedzcie mi czy to samoistne poronienie boli? i po jakim czasie mozemy starac sie o dziecko? i po jakim po zabiegu ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry