reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jedźcie zdrowo;)
Mam do zrobienia treningi w necie z wiedzy o zywieniu. Czasami mi slowa uciekają i wpisuje angielskie. Chodzi o testy. I zostalo mi bezpieczensstwo przeciwpozarowe. I lipa nie skoncze.

Nie za dobrze :-( krwiaka mam duphaston przypisany narazie 1xdziennie . Z dobrych wieści to z wielkością przekraczały juz cm 1.34 cm serduszko pięknie pukalo :-) i tez mnie wysłali na genetyczne między 16.07 a 30.07 wychodzi 7 tc 4 dzień

reklama
Witam mogę dołączyć?
Po baardzo długich staraniach i nam się udało:) Ciąża po inseminacji.Moje pierwsze dzieciątko rok temu dołączyło do grona Aniołków w 10tc Teraz nie wiemy czy się bardziej cieszymy czy boimy. We wtorek miałam wizytę i lekarz zaskoczył mnie usg ( beta 382)?? i był kropek pięknie na swoim miejscu:) Niestety gratis mam torbiel na jajniku. Ponieważ nie wiem kiedy miałam ostatnią miesiączkę( takie małe przeboje były) lekarz wyliczył że termin mam na 14 luty! Mam nadzieję że będę mogła z Wami dotrwać do tego czasu

Bozienka nie martw się mój gin powiedział ze dzisiaj co 3-4 kobieta ma torbiele albo krwiaki ale nie jest to aż tak niebezpieczne bo większość się wchłania więc trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
Do góry