Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jedźcie zdrowo
Mam do zrobienia treningi w necie z wiedzy o zywieniu. Czasami mi slowa uciekają i wpisuje angielskie. Chodzi o testy. I zostalo mi bezpieczensstwo przeciwpozarowe. I lipa nie skoncze.
Nie za dobrze :-( krwiaka mam duphaston przypisany narazie 1xdziennie . Z dobrych wieści to z wielkością przekraczały juz cm 1.34 cm serduszko pięknie pukalo :-) i tez mnie wysłali na genetyczne między 16.07 a 30.07 wychodzi 7 tc 4 dzień
Witam mogę dołączyć?
Po baardzo długich staraniach i nam się udało Ciąża po inseminacji.Moje pierwsze dzieciątko rok temu dołączyło do grona Aniołków w 10tc Teraz nie wiemy czy się bardziej cieszymy czy boimy. We wtorek miałam wizytę i lekarz zaskoczył mnie usg ( beta 382)?? i był kropek pięknie na swoim miejscu Niestety gratis mam torbiel na jajniku. Ponieważ nie wiem kiedy miałam ostatnią miesiączkę( takie małe przeboje były) lekarz wyliczył że termin mam na 14 luty! Mam nadzieję że będę mogła z Wami dotrwać do tego czasu
Bozienka nie martw się mój gin powiedział ze dzisiaj co 3-4 kobieta ma torbiele albo krwiaki ale nie jest to aż tak niebezpieczne bo większość się wchłania więc trzymam kciuki!