• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

Demilka jakoś za daleko mi do londynu. Poczekam. Musi być wszystko ok. Takie moje założenie. Ja wiem ze to może niefer w stosunku innych ale jakoś specjalnie nie staralismy sie o dzieci. Raz wystarczyl za każdym razem. I traf.... Ale zawsze sa dwa konce kto ma szczęście w miłości ten nie ma szczęścia w kartach. W innych strefach nam sie pitoli. Dlatego między innymi muszę pracowac jak wol... Ale tak ma być.nawet na wyjazd do tego londynu nie mialabym kiedy. U mnie grafik wypelniony po brzegi a tu trzeba cały dzień na wyprawe. Zaplanowa odbior Ze szkoly opiekunke wizyte żeby w dobrej godz była. Zapłacić podatek od wjazdu do londynu ( ja mam tylko wielkie samochody dostawcze coś typu vany one mają wysoki poziom spalin - więc place podatek od wjazdu) zachodu tylko dla usg. Więc będę się klocic wczesniej ze chce... Może się uda.

reklama
Witam.

Nieśmiało chciałabym dołączyć do Waszego grona. Z różnych kalkulatorów wynika, że mój termin to 11-15 lutego. Ciąża ta jest tzw. wpadką kontrolowaną, bo niby chciałam, ale się bałam i tak spróbowałam w ostatnim dniu "dni płodnych" :-) I cieszę się, że tak wyszło. W poniedziałek miałam betę 127, w środę już 390, jeszcze jutro będę miała trzecią próbkę. Usg dopiero 30 czerwca, bo lekarz stwierdził, że może jeszcze nie być nic widać. No i okazało się, że mam niedoczynność tarczycy i muszę łykać leki. Ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry