reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka - oczywiście wszystko zależy od konkretnego przypadku, ale generalnie poród SN po CC jest możliwy, a nawet zalecany. Przy czym to teoretycznie powinno minąć przynajmniej 2 lata od poprzedniego porodu. W Polsce jest tak, że jeśli już rodziłas przez CC to możesz odmówić porodu SN, ale powinnaś mieć prawo spróbować :-)
Powodzenia w pracy, ja właśnie zbieram się z dziećmi do lekarza...

reklama
U mnie tez piekna, choc juz mnie trzyma stres, kurde, to jest glupie, po co sie tak denerwowac??? Maz mowi, ze wszystko bedzie ok, bo w sumie dlaczego ma byc inaczej? Laski 15 letnie zachodza i rodza zdrowe dzieci nie dbajac o siebie, patologiczne matki tak samo, eh...

Mój mąż też tak racjonalnie do tematu podchodzi tylko ja historie piszę... Dobrze, że przynajmniej oni mają takie pozytywne myślenie, to sie udziela...

Jeszcze parę godzin i zaznasz spokoju ducha :) Będzie dobrze.

No oby! W sumie to ja od czytania tych forum itp i sprawdzania tak mam. W pierwszej ciazy poszlam na usg w 8 tyg i dlatego, ze lecielismy na 2 tyg na kanary, chcialam wiedziec czy ok. Ale nie robilam zadnej bety, nie spinalam sie, a teraz to czytam o poronieniach, pustych jajach, ciazach pozamacicznych...

Bozienka, teraz dopiero Twoje zdjęcie z usg mi się wyświetliło i muszę powiedzieć, że duża ta Twoja dzidzia (albo moja mała) ;) Chyba miałaś wcześniej owulkę niż ja, bo z tego co pamiętam wszystko datowo mamy tak samo. I już tak ładnie głowka się oddziala od tułowia, u mnie jeszcze typowa "fasolka" była.

No dokładnie madziolina, mam wrażenie, że internet przyciąga wszystkie trudne przypadki, a o tych łatwych i pozytywnych się tak często nie pisze. I potem wychodzi na to, że jest się czego bać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry